HOŞ GELDİNİZ
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
HENÜZ ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?
Kolayca üye olabilirsiniz.

Yuvarlak LOEWE Güneş Gözlüğü Modelleri

15-10-2021 17:25
Yuvarlak LOEWE Güneş Gözlüğü Modelleri

Yaz ve kış aylarının stil tamamlayıcısı güneş gözlükleri bu sezon da Loewe markası ile popülerliğini koruyor. Farklı yüz tiplerine göre tasarlanan güneş gözlüğü modelleri arasında yer alan yuvarlak LOEWE güneş gözlüğü modelleri hemen hemen tüm yüz tipleri için uygundur. Yuvarlak gözlük modelleri çerçeve tasarımı sayesinde yüz hatlarını daha yumuşak gösterir. Keskin yüz hatlarına sahip kişilerin yüz ifadelerini yumuşatması için yuvarlak gözlük modelleri tercih edilebilir.

LOEWE Nedir?

LOEWE markası, 1846 yılında Madrid’de kuruldu. Moda dünyasına deri ürün tasarımı ile başlayan LVMH’nin bir parçası olan farklı ürün gruplarında özel tasarımlar yapan Loewe markası 2014 yılında baş tasarımcısının değişimi ile birlikte farklı bir görsel kimliğe kavuştu. Jonathan Anderson’ın gelişiyle, markanın yeniden yapılanmasını sağlayan temel değerleri ve görsel kimlik detayları ile günümüz modası şekillendi. Daha sonra hazır giyim ve aksesuar koleksiyonları ile Paris Moda Haftası’nda parçalarını görücüye sundu. Lüks moda dünyasına yön veren ve trend belirleyicisi bir markaya dönüşen LOEWE güneş gözlüğü modelleri ile de göz kamaştırıyor.

 

Farklı Çerçeve Renkleri

 

Bu modele ulaşmak için tıklayınız.

 

LOEWE markası yuvarlak gözlük modellerinde oldukça popülerdir. Sarı ve kızıl saç tonlarına sahip kullanıcıların severek kullanacağı LW 40003U 55N modeli kalın çerçeve modellerine sahiptir. Gri, yeşil tonlardaki camları ile birden farklı renk barındıran gözlük modeli yaz aylarında favoriniz olabilir. Modelin; siyah, mavi kızıl, bej gibi farklı renk seçenekleri de bulunmaktadır.

 

 

Zamansız Klasikler

Bu modele ulaşmak için tıklayınız.

 

LOEWE  markasının ürün portföyünde bulunan LW 40057U, klasik modellerden biridir. Siyah tam yuvarlak çerçevesi ve görece daha kalın sapları ile casual bir görünüme sahip olan gözlük modelinin saplarında markanın klasik logosu altın renkte yer alıyor. Siyah üzerinde şık bir leke oluşturan logo gözlük modeline farklı bir hareket katıyor. Daha maskülen kıyafetler ile kombinleyebileceğiniz LW 40057U modeli, blazer ceket, döpiyes takımlar ya da jean beyaz gömlek kombinlerinin tamamlayıcısı olabilir.

 

 

Köprülere Hareket Katın

Bu modle ulaşmak için tıklayınız.

 

Yuvarlak gözlük modellerinde nerdeyse 70’li yıllardan bu yana popüler olan tam tur yuvarlak ve ince metal çerçeve modeline LOEWE markası yeni bir bakış açısı getirdi. Klasik hippie güneş gözlüğü modeline köprü ekleyerek modernize eden marka çift ince köprü detayına halka ekleyerek farklı bir tasarıma imza atmıştır. Sezonun popüler modellerinden biri olan LW 40030U modeli mavi ve bej renkli cam seçeneklerine sahiptir. Yarı saydam camlar genellikle hafif bulutlu hava şartlarında kullanıma daha çok uygundur.

 

 

Sofistike Bir Tasarım

Bu modele ulaşmak için tıklayınız.

 

Yuvarlak ince metal çerçeve güneş gözlüğü modellerine eklenen deri detayı yüz ifadenizi tamamen değiştiriyor. Mavi, mor cam rengine sahip olan gözlük modeline eşlik eden sarı deri detay daha marjinal ve farklı bir görünüm katıyor. Deri renginin zıt rengi bir dikiş detayı ise sofistike bir hava katıyor. İnce metal saplarda bulunan mavi mor asetat detaylar ise renk kullanmayı sevenler için mükemmel bir detay. LOEWE LW 40007U 33Z modelinde; bej kahverengi, mavi pembe lacivert, turuncu cam detaylarına sahip farklı seçenekleri bulunmaktadır.

 

 

Güneş Gözlüğüne Marjinal Bakış Açısı

Bu modele ulaşmak için tıklayınız.

 

LOEWE markasının tam çerçeve modellerinden biri olan LW 40020I modeli koyu renk tasarımı ile maskülen bir havaya sahip. Küçük cam çerçeve tasarımına sahip olan güneş gözlüğünün köprü detayı ise klasik gözlük modellerinden farklıdır. Sarı siyah yarı saydam gözlük çerçevesine siyah saplar eşlik ediyor. Modelin farklı renk seçenekleri de bulunuyor. Sarı turuncu lav desenli gözlük modeli ile tarzınızı baştan yaratabilirsiniz.

 

LOEWE Yuvarlak Güneş Gözlüğü Nereden Alınır?

Yuvarlak LOEWE gözlük modelleri Brandeyes web sitesinden geniş ödeme ve taksit seçenekleri ile satın alabilirsiniz. Türkiye’de Loewe markasının tek online resmi distribütörü olan Brandeyes web sitesinde, LOEWE markasının yanında Kenzo, Dior, Celine, Stella McCartney, Fred, Berluti, Rimowa, Hermossa gibi farklı lüks güneş gözlüğü markalarının gözlük modellerini Brandeyes’ta bulabilirsiniz.

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.