HOŞ GELDİNİZ
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
HENÜZ ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?
Kolayca üye olabilirsiniz.

Yuvarlak Hermossa Gözlük Modelleri

01-11-2021 09:57
Yuvarlak Hermossa Gözlük Modelleri

Yuvarlak kadın gözlük modelleri her sene farklı çizgi ve tasarımlarla ön plana çıkıyor. Kimi zaman cam modelleri formunun değiştiği kimi zaman çerçeve modellerinin değiştiği yuvarlak gözlük modelleri, kadın gözlük tercihlerinde ilk akla gelen modellerden birini oluşturuyor. Oldukça kullanışlı olan yuvarlak gözlük modelleri aynı zamanda birçok kombin ile de uyum sağlıyor. Her tarza uyabilecek olan yuvarlak gözlük modelleri kadınların yaz stillerini tamamlayan bir aksesuar olarak kullanılabiliyor. Stili tamamlayıcı bir aksesuar olmasının yanı sıra sıcak yaz aylarında günlük hayatı oldukça rahatlatan güneş gözlükleri bu anlamda büyük önem taşıyor. Birçok farklı tarzda güneş gözlüğü modeli üreten Hermossa marka güneş gözlükleri hem kadın hem de erkek modelleriyle tercih ediliyor. Moda, estetik ve imaj üçgeninde buluşan güneş gözlüğü markası Hermossa birçok farklı tarzın işlendiği güneş gözlüğü modelleri üretiyor. Peki Hermossa marka yuvarlak güneş gözlükleri nelerdir? Hermossa yuvarlak kadın güneş gözlüklerinde hangi modeller öne çıkıyor? Hermossa marka kadın güneş gözlükleri nasıl malzemelerden üretiliyor? Tüm bu soruların yanıtları ve daha fazlası içeriğimizde!

Hermossa Hakkında

Kelime anlamı kusursuz güzellik olan Hermossa 2013 yılında, bir güneş gözlüğü markası olarak İstanbul’da kuruldu.

Keşfetmeyi ve tasarımı hayatının her anında görmeyi seven, kitleler için ilk güneş ve optik gözlük koleksiyonlarını sunuyor.

 

Hermossa günümüzde Avrupa, Amerika, Asya olmak üzere 52 ülkede 20.000’den fazla noktada ticari varlık gösteriyor.

 

Gözlük üreticileri arasında dünyanın ilk 50'si arasında bulunan Doğan Optik bünyesinde yer alan Hermossa markası yenilikçi ve tasarım odaklı anlayışı ile her yıl iki defa koleksiyon sunmaktadır.

Tüm Hermossa modellerine
buradan ulaşılabiliyor

Öne Çıkan Yuvarlak Hermossa Gözlük Modelleri

Hermossa her yıl olduğu gibi bu yıl da birçok farklı ve kullanışlı güneş gözlüğü modelini kullanıcıların beğenisine sundu. Hemen hemen her stile uygun olan yuvarlak güneş gözlüğü modellerinden öne çıkanları sizin için derledik!



Bu modele ulaşmak için
tıklayın.

 

1970'li yılların sinema filmi görünümünden ilham ile tasarlanan 1523 modeli hafif kedi gözü modeli sayesinde ergonomik ve gün boyu rahat kullanım için uygun bir güneş gözlüğü.

 

 

 



Bu modele ulaşmak için
tıklayın.

 

1518 modeli zıt renkler kahverengi çerçeve , yeşil cam birleşimi gibi zıt renk seçenekleri sunan tasarım yuvarlak model çerçeveleri baştan yorumluyor.

 

 



Bu modele ulaşmak için
tıklayın.

 

1517 modeli kahverengi çerçeve ve yeşil cam birleşimi gibi zıt renk seçenekleri sunan tasarım, yuvarlak model çerçeveleri baştan yorumluyor.

 

 

Bu modele ulaşmak için tıklayın.

 

Hermossa yuvarlak metal güneş gözlükleri, renkli camlara sahip altın tonlu metal çerçevesi ile farklı çizgi ve tasarımla ön plana çıkıyor. Sıcak yaz aylarında günlük hayatı oldukça rahatlatan güneş gözlüğüdür.



 

Bu modele ulaşmak için tıklayın.

 

Hermossa 1494 güneş gözlükleri 1970'lerin çerçevelerinden ilham alan şeffaf asetat tam güneş koruması sunan degrade şeftali lenslere sahip büyük boy yuvarlak bir şekle sahiptir.



Hermossa Güneş Gözlüğü Nasıl Alınır?

Yuvarlak Hermossa güneş gözlükleri geniş taksit seçenekleri ve ödeme imkanlarıyla Hermossa’nın resmi satıcısı Brand Eyes’tan alınabiliyor. Fendi, Christian Dior, Fred, Loewe, Kenzo ve Hermossa gibi birçok lüks güneş gözlüğü markasının tek resmi distribütörü olarak hizmet veriyor. Başta yuvarlak Hermossa güneş gözlüğü modelleri olmak üzere yüzlerce farklı ürün Brandeyes adresinde sizleri bekliyor!

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.