HOŞ GELDİNİZ
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
HENÜZ ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?
Kolayca üye olabilirsiniz.

Yuvarlak Güneş Gözlüğü Modelleri

15-10-2021 17:42
Yuvarlak Güneş Gözlüğü Modelleri

Güneş gözlüğü kadın ve erkek tüm kullanıcıların stilini tamamlayan, yüz ifadesini modele göre değiştiren ya da destekleyen bir aksesuardır. Yüz tipinize uygun olan bir güneş gözlüğü sizi çok daha cool gösterebilirken, yüzünüze uygun olmayan bir güneş gözlüğü modeli ifadenizi değiştirebilir, yüzünüzü olduğunuzdan daha farklı gösterebilir. Yuvarlak güneş gözlüğü modelleri ilk olarak 70’li yılların hippie modeli olarak ortaya çıkmıştır. John Lennon gözlükleri olarak da adlandırılan yuvarlak gözlük modelleri günümüzde çok daha farklı tasarımları vardır.

Yuvarlak güneş gözlük modelleri sezonun trend güneş gözlük modelleri arasında yer almaktadır. Yüz tipleri olarak yuvarlak ve oval yüzlerde yüz şeklinizi daha dolgun ve kilolu gösterebilir. Bu nedenle yuvarlak güneş gözlüğü modelleri daha çok kare, kalp ve elmas yüz şekillerine sahip kullanıcılara yakışmaktadır. Özellikle elmas ve kalp yüz şekillerinde yuvarlak gözlük modelleri çok daha karakteristik duracaktır. Yuvarlak güneş gözlüğü modelleri yüzünüzü daha oval gösterir. Yüz hatlarını yumuşatır, elmacık kemiklerinizi daha belirgin hale getirir. Brand Eyes’ta yer alan Celine, Dior, Kenzo, Fred, Hermossa ve daha birçok farklı lüks güneş gözlüğü markasında birbirinden güzel tasarımlara sahip yuvarlak güneş gözlüklerini bulabilirsiniz.

Çerçeveleri Bir Kenara Bırakın

Bu modele ulaşmak için tıklayınız.

Hermossa, çerçevesiz kadın yuvarlak güneş gözlüğü modeli ile farklı bir tarz oluşturmak isteyenlere hitap ediyor. Çerçevesiz görünümünü gold detaylı köprü ve saplar ile destekliyor. Hermossa HM 1427 modeli, beş farklı renk seçeneğine sahiptir. Cam renkleri ile dikkat çekici bir tarz oluşturmak isteyen kullanıcıların tercihi olan turuncu, pembe renklerin yanı sıra kahverengi, siyah, gri, mavi gibi daha klasik renk seçenekleri de bulunmaktadır.

Klasikleşen Yuvarlaklar

Bu modele ulaşmak için tıklayınız.

Hermossa HM 1425 C 4, farklı renk seçenekleri ile dikkat çekmeyi seven kullanıcılar tarafından popüler bir modeldir. Yuvarlak çerçeve formunun inceliği sayesinde yüz hatlarını yumuşatan Hermossa HM 1425 C 4, renkli camları sayesinde daha eğlenceli bir görünüm elde edebilirsiniz. Gold renkli çerçeve, köprü ve sap detayları çok daha elegant bir bir görünüm sağlar. Çerçevelerindeki zikzak detayları ise gözlüğü daha hareketlendirir. HM 1425 C 4; pembe, siyah, mavi, kahverengi, bordo olmak üzere beş farklı renk seçeneği vardır.

Çerçeveleri Hareketlendirin

Bu modele ulaşmak için tıklayınız.

Tam çerçeve yuvarlak gözlük modellerinin dışında kalan yarım çerçeve model ile farklı bir görünüm elde edebilirsiniz. Yarım çerçeve modelinin yanına çift şerit köprü ile klasik bir gözlük havasını da yakalayabilirsiniz. Siyah çerçeveler ile gümüş detayların birleşimini görebilirsiniz. Hermossa HM 1326 C 2, aynı zamanda siyah-gold, kahverengi-gold gibi farklı renk kombinasyon çeşitleri sunulmaktadır.

Köprü Detayı Hareketleniyor

Bu modele ulaşmak için tıklayınız.

Yuvarlak gözlük modelleri diğer modellere görece daha minimal modellerdir. Bu gözlük modelleri genellikle sap ve köprü detayları ile hareketlendirilir. Loewe LW 40030U modeli çift köprü detayı ve iki köprüyü birleştiren halka datayı ile hareketli bir tasarıma sahiptir. Hem yaz hem de kış aylarında rahatlıkla kullanabileceğiniz şık ve eğlenceli bir modeldir. Bebek mavisi ve somon renk seçenekleri ile farklı kombinlerde kullanabileceğiniz bir modeldir.

Kalın Çerçeveler Her Sezon Moda

Bu modele ulaşmak için tıklayınız.

Klasik bir Dior modeli olan CD 40048U, kalın çerçeve detayları ile siyahın asaletini temsil ediyor. Kalın sap detaylarında bulunan gold detaylar ve Christian Dior yazısı ile ikonik bir Dior kadının dolabında mutlaka bulunması gereken bir modeldir. Koyu renk camlarının olması nedeniyle genellikle yaz aylarında tercih edilen Dior CD 40048U modelinin çerçeve materyali asetattır. Bu nedenle kulak ve burun bölgesinde ağırlık yapmaz.

Yuvarlak Güneş Gözlüğü Nereden Alınır?

Farklı marka ve tasarımlarda bulunan yuvarlak güneş gözlüğü modellerini geniş taksit seçenekleri ile Brand Eyes’tan satın alabilirsiniz. Brand Eyes; Fendi, Christian Dior, Fred, Loewe, Kenzo ve Hermossa gibi birçok lüks güneş gözlüğü markalarının Türkiye’nin tek online resmi distribütörü olan Brand Eyes adresinde farklı model yuvarlak güneş gözlükleri sizi bekliyor!

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.