HOŞ GELDİNİZ
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
HENÜZ ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?
Kolayca üye olabilirsiniz.

Yuvarlak Fred Gözlük Modelleri

15-10-2021 17:55
Yuvarlak Fred Gözlük Modelleri

Fred Yuvarlak gözlük modelleri kadın erkek tüm kullanıcıların severek tercih ettiği bir gözlük çerçeve modelidir. Yuvarlak gözlük modelleri hemen hemen tüm yüz tiplerine uygundur. Yüz hatlarını daha ince ve yumuşak gösterir. Bu nedenle romantik bir elbise ya da floral desenli bir bluz ile kolayca kombinleyebilirsiniz. Yuvarlak gözlük modelleri çıkış noktası olan 70’ler modasının sevecen ve barışçıl izlerini günümüzde de taşımaya devam ediyor. Fred markasının birbirinden farklı ve modern tasarımları ile sizde koleksiyonunuza bir yuvarlak gözlük modeli ekleyebilirsiniz. Çerçeveli, çerçevesiz, desenli ya da renkli camlara sahip yuvarlak gözlük modelleri ile bu sezon tüm gözler sizin üstünüze olabilir.

Fred Hakkında

Moda serüvenine mücevher tasarımları ile başlayan Fred Samuel, 75 yıldır Fransız lüks modasına yön veriyor. Fransız lüks modası denildiğinde akla ilk gelen isimlerden biri olan Fred, uzun yıllardır gücünü kalıcı ve sadık müşteri yaratma politikasından alıyor. Her geçen gün ürün gamını ve müşteri portföyünü genişleten Fred markası günümüzde 55 ülkede dağıtım ağı bulunan prestijli markalardan biridir. Güneş gözlüğü modelleri ile kullanıcılarını kendisine hayran bırakan Fred markasının her gözlük çerçevesi zanaatkarlar tarafından tam 274 işlemden geçiyor. Bu işlemlerin tamamı elde yapılıyor. Tüm Fred gözlüklerin kendisine özel bir havası ve seri numarası vardır. Her gözlük çerçevesini kişiye özel gibi üreten zanaatkarları sayesinde sizde eşsiz bir Fred gözlük sahibi olabilirsiniz.

Klasiklerden Vazgeçemeyenlere

Bu modele ulaşmak için tıklayınız.

Fred, klasik yuvarlak gözlük tutkunları için tasarladığı gold ince metal çerçeveli modelinin saplarındaki detaylar ile kendi tarzını yansıtıyor. Sap detaylarında sanki bir halat düğümü gibi görünen detay ve devamında çift şerit başlayıp daha sonra birleşen sap detayı ile klasiklerin sıkıcı olmadığını gösteriyor. Çerçeve ve köprü detaylarında is minimal bir tasarım tercih ederek hippie gözlüklere modern ve şık bir yorum getiriyor. Fred FG 40022U modelinin cam renklerinde ise mavi, gri ve pembe olmak üzere üç seçenek sunuluyor. Gradyen geçişe sahip olan camlar görüş açınızı rahatlatırken gözlük modeline farklı bir hava katıyor.

Minimal Detaylar

Bu modele ulaşmak için tıklayınız.

Klasik bir yuvarlak gözlüğü minimal detaylar ile farklılaştıran Fred markasının sevilen modellerinden biri olan Fred FG 40007U 30L, ince çerçevesindeki burgu detayları ile farklı bir hava yaratıyor. Sap kısmında Fred markasının ikonik tasarımı yer alıyor. Gold detaylar krem-kahve arası tondaki camlar ile mükemmel bir uyum oluştururken yaz mevsimine uygun romantik bir hava oluşturuyor. Fred FG 40007U 30L, krem-kahve cam renginin yanında mavi tonlarındaki seçeneği ile de minimal detaylar sevenlere sunuluyor.

Metal ve Asetat Çerçeve Uyumu

Bu modele ulaşmak için tıklayınız.

Klasik asetat çerçeve ve metal detayların uyumunun yakalandığı Fred FG 40004I 18P modeli görece daha fancy bir görünüm sağlıyor. Siyah ve goldun beraber kullanıldığı gözlük modeli hem klasik hem de elegant bir görünüm sahip. Siyah-gold birleşiminin yanında kızıl tonlardaki kaplumbağa deseni ve gümüşün kullanıldığı diğer renk seçeneği ise daha spor şık görünüm elde etmek isteyenlere hitap ediyor.


Renkli Kaplumbağa Desenleri

Bu modele ulaşmak için tıklayınız.

90’lı yılların vazgeçilmezi olan kaplumbağa desenleri günümüzde farklı renk seçenekleri ile modernize ediliyor. Fred markasının sevilen tasarımlarından biri olan Fred FG 40027U, kahve ve pembe renkli kaplumbağa desenleri ile daha romantik bir hava oluşturuyor. Kalın çerçevelerinin yanında ince ikonik Fred gözlük camları gözlük modelinin daha casual bir tarza sahip olmasını sağlıyor. Gözlük modelinin düz siyah ve klasik kızıl kaplumbağa desenli seçenekleri de bulunuyor.

Yuvarlak Fred Gözlük Nereden Alınır?

Fred markasında bulunan başta yuvarlak olmak üzere; oval, kare, dikdörtgen, damla, cat-eye, diamond gibi farklı gözlük modellerini Brand Eyes markasından geniş ödeme ve taksit seçenekleri ile satın alabilirsiniz. Türkiye’de lüks güneş gözlüğü modasına yön veren Fred, Kenzo, Celine, Dior, Loewe gibi markaların tek online resmi distribütörü olan Brandeyes’ta birçok farklı gözlük modeli sizleri bekliyor.

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.