HOŞ GELDİNİZ
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
HENÜZ ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?
Kolayca üye olabilirsiniz.

Yuvarlak Blancia Milano Gözlük Modelleri

18-10-2021 08:23
Yuvarlak Blancia Milano Gözlük Modelleri

Yaz aylarında en çok tercih edilen güneş gözlüğü modellerinden biri yuvarlak güneş gözlüğü modelleri oluyor. Özellikle küçük yüz tipine sahip kadınların tercih ettiği çerçeve modellerinden biri olan yuvarlak güneş gözlüğü modelleri hafif yapısıyla da kullanım rahatlığı sağlıyor. Birçok farklı giyim tarzıyla uyumlu olabilen yuvarlak güneş gözlüğü modelleri stilinizi tamamlayan bir şıklık sunuyor. Yuvarlak güneş gözlüğü modelleriyle ön plana çıkan Blancia Milano gözlük markası ise zarif tasarım detaylarıyla modellerini süslüyor. Farklı tarzlarda sade ve zarif güneş gözlüğü modelleri tasarlayan Blancia Milano, şıklığı ince detaylarla buluşturuyor. İnce çerçeveli gözlük modelleri ve farklı cam modelleri ile de ön plana çıkan Blancia Milano marka güneş gözlükleri oldukça fazla tercih ediliyor. Peki bu yazın öne çıkan yuvarlak Blancia Milano güneş gözlüğü modelleri neler? Hangi yuvarlak Blancia Milano güneş gözlüğü modelleri nasıl detaylara sahip? Doğru güneş gözlüğü nereden alınır? Hangi güneş gözlüğü nasıl tarzlarla uyumlu hale getirilir? Tüm bu soruların yanıtları ve daha fazlası içeriğimizde sizi bekliyor!

Blancia Milano Hakkında

Güneş gözlüğü denildiğinde akla gelen en başarılı markalardan biri olan Blancia Milano, ilhamını sanat dünyasından alıyor. Sanatın sade örneklerinden aldığı ilhamı güneş gözlüğü tasarımlarına işleyen marka bu anlamda farklı bir çizgi sunuyor. Markanın tüm tasarımlarının temelini sanat oluşturuyor. Titanyum, çelik ve farklı kusursuz metal materyalleri tasarımlarında kullanan Blancia Milano, değerli taşlarla birlikte güneş gözlüğü modellerini detaylandırıyor. Yüksek teknoloji kullanımını ince işçilikle bir arada kullanan Blancia Milano, üstün bir kullanıcı deneyimi sunuyor. Keskin hatlara sahip farklı tasarımları ve formları güneş gözlüğü modelleri içerisinde kullanan marka, şıklığı kalite ile bir arada kullanıyor. Sanatı yüksek teknolojiyle buluşturan Blancia Milano farklı tasarımlarıyla üretim sağlıyor.

Öne Çıkan Yuvarlak Blancia Milano Gözlük Modelleri

Bu modele ulaşmak için tıklayınız

Blancia Milano BC 1066, çift renk çerçevesi ile son derece gösterişli bir görünüme sahiptir. Siyah ve altın renginin eşsiz birleşimi ile sofistike bir görünüm yaratmak isteyenler için mükemmeldir. Yuvarlak cam yapısı sayesinde yüzünü olduğunuzdan daha ince gösterir. Yeşil, kahve rengi ve mavi olmak üzere üç farklı cam renk seçeneği bulunan gözlük modelinin tam çerçeve modeli rahat bir kullanım sağlar.

Bu modele ulaşmak için tıklayınız

İlk bakışta cat eye model bir cama sahip gibi duran Blancia Milano BC 1001, gold yuvarlak çerçeve detayı ile iki farklı görünümün bileşimini sunar. Sap kısmında yer alan gold detayları ile asil bir görünüm oluşturur. Bordo, gri, krem ve mavi renklerde cam seçenekleri bulunurken sap kısmında ise gri, bordo, siyah gibi farklı detayların yer aldığı seçenekler yer alıyor. Sıkı toplanmış bir at kuyruğu ya da bir ense topuzu ile son derece havalı bir görünüm elde edebilirsiniz.

Bu modele ulaşmak için tıklayınız

Klasik hippie gözlük modeline taşlar eklendi! Tam çerçeve metal Blancia Milano BC 1122, sağ ve sol kısımlarında bulunan sıralı taşları ile son derece şık ve estetik bir görünüm sunuyor. Çerçeve yanlarında kullanılan taşlar daha az sıklıkla köprü bölümünde de yer alıyor. Mavi, kahve ve bordo cam seçeneklerinin gold renk ile eşsiz uyumunu sizde Blancia Milano BC 1122 ile yaşayabilirsiniz.

Bu modele ulaşmak için tıklayınız

Klasik güneş gözlüğü modellerinden biri olan yuvarlak çerçevesiz modeller bu sezon taş süslemeler ile buluşuyor. Camın üst kısmında yer alan sıralı taşlar ile oluşturulmuş çerçeve feminen bir görünüm yakalamanıza yardımcı olur. Alt ve kenarlarda çerçeve bulunmadığı için yüz ifadeni daha net görünür. Kahve rengi, mavi, bordo renkleri bulunan Blancia Milano BC 1077 ile tarzınızı zenginleştirin.

Bu modele ulaşmak için tıklayın.

Blancio Milano BC 1075’de gold ve siyah detayları hem çerçeve hem de sap kısmında bulunuyor. Sağ kısmında yer alan gold ve taşlı detay ise çok feminen görünümü desteklerken modele şıklık kazandırıyor. Mavi, bordo ve turkuaz renk seçenekleri ile farklı tarzlarda kombinlerin star parçası olabilir.

Blancio Milano Güneş Gözlüğü Nasıl Alınır?

Yuvarlak Blancio Milano güneş gözlükleri, farklı taksit seçenekleri ve ödeme imkanlarıyla

Blancio Milano resmi satıcısı Brand Eyes’tan alınabiliyor. Lüks güneş gözlüğü denildiğinde akla ilk Brand Eye geliyor. Blancio Milano markasının tek online resmi distribütörü olarak hizmet veriyor. Yüzlerce farklı tasarıma sahip ürün Brand Eyes adresinde sizleri bekliyor!

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.