HOŞ GELDİNİZ
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
HENÜZ ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?
Kolayca üye olabilirsiniz.

Yaz Aylarında Hangi Güneş Gözlüğü Tercih Edilmeli

01-08-2022 17:01
Yaz Aylarında Hangi Güneş Gözlüğü Tercih Edilmeli
Güneş gözlüğünün sadece yaz aylarında kullanılan bir aksesuar olduğuna dair genel bir algı vardır. Bu doğru bilinen yanlışlardan biridir. Güneş gözlüğü modelleri hem yaz hem de kış aylarında kullanılmalıdır. Fakat yaz aylarında kullanılan güneş gözlüğü modellerinin özellikleri ile kış aylarında kullanılan güneş gözlüğü modellerinin özellikleri farklıdır. Doğru seçilmeyen bir güneş gözlüğü, göz sağlığınıza zarar verebilir. Bu nedenle yaz aylarında hangi cam özelliklerine hangi renklere sahip modelleri tercih edeceğinizi doğru belirlemeniz gerekir.

Yaz Aylarında Tercih Edilen Cam Renkleri

Kahverengi, gri, lacivert, siyah gibi cam renklerine sahip güneş gözlüğü modellerini yaz aylarında tercih edebilirsiniz. Bu renklerdeki camlara sahip olan güneş gözlüğü modelleri gün içerisinde orta üstü parlaklıktaki güneş ışınlarının önüne geçmede yardımcı olur. Bu sayede göz yorgunluğu ve ışık hassasiyeti azaltılır. Siyah, gri, kahverengi gibi güneş gözlüğü modelleri kullanıcılar tarafından en sık tercih edilen güneş gözlüğü modellerindendir. Koyu renkli güneş gözlüğü modelleri çevredeki nesnelerin renklerinin algılanmasında farklılık yaratabilir. Bu renklerdeki camlara sahip güneş gözlüğü modelleri yoğun güneşli ve günlük kullanımlara uygundur. Yeşil renkli güneş gözlüğü modelleri çevredeki renklerin normalden farklı algılanmasına neden olabilir fakat gözleri dinlendirme özelliği sayesinde avantajlıdır.

FENDI FE 40045I 53B Kadın Güneş Gözlüğü

Bu modele ulaşmak için tıklayın.

Koyu füme degrade renkli camları sayesinde yoğun güneş ışınlarının göze vereceği zararı engellemede başarılı olan FENDI FE 40045I 53B modeli, havana - siyah çerçeveleri ile yaz ayları için uygun bir modeldir. Geometrik formu oval, yuvarlak, kalp yüz tipleri için kullanışlıdır. Saplarında yer alan ikonik “FENDI” imzası ve iki nokta deseni ile klasik bir modeldir.

https://www.brandeyes.com.tr/urun/fendi-fe-4003un-20cBu ürüne ulaşmak için tıklayınız.

FENDI FE 4003UN modeli, damla cam formu ile klasik bir görünüme sahiptir. Aynalı füme cam rengi sayesinde yaz ayları ve yoğun güneşli kış günleri için uygun bir modeldir. Sap kısmı ise FF logoları bulunmaktadır. Tam çerçeve modeli sayesinde rahat bir kullanım sunan FENDI FE 4003UN modeli yaz aylarında tamamlayıcı aksesuarınız olmaya aday.

Hermossa Hm 1520 C3
Bu modele ulaşmak için tıklayın.

BurcuEsmersoy X Hermossa koleksiyonunun gösterişli modellerinden biri olan HM 1520 C 3 modeli, geometrik çerçeve formu ve pembe rengi ile yaz aylarının enerjik ve dinamik yapısına uygun bir modeldir. Koyu kahverengi degrade camları ile yüksek koruma sunar. Yaz aylarında yapacağınız doğal açık tonlarda kombinleri tamamlamak için kullanabilirsiniz. Aynı zamanda konser, festival gibi etkinlik alanlarında da oluşturacağınız stilinizi güçlendirebilirsiniz.

Hermossa Hm 1529 C1
Bu modele ulaşmak için tıklayın.

BurcuEsmersoy X Hermossa HM 1529 C 1 modeli, klasik bir cat-eye çerçeve formudur. Siyah asetat çerçeve ve sapları ile mükemmel bir uyum yakalayan koyu gri degrade camlar göz sağlığınızı korumak için kullanabileceğiniz bir modeldir. Kalp ve üçgen yüz tipine sahip kullanıcıların yüz tipine yakışırken oval ve yuvarlak yüzlerin daha yukarı doğru ve zayıf görünmesini sağlar. Yaz aylarında yapacağınız farklı kombinleri güçlendirmek için kullanabileceğiniz Hermossa HM 1529 modeli %100 UV korumalı camlara sahiptir.

Hermossa Hm 1515 C4
Bu modele ulaşmak için tıklayın.

Büyük kare ve kalın çerçevelere sahip olan Burcu Esmersoy X Hermossa HM 1515 modeli, oval ve yuvarlak yüz tipleri için mükemmel bir tercihtir. Koyu degrade camları ile zararlı güneş ışınlarının göz sağlığınıza zarar vermesini engeller. Klasik bir kare güneş gözlüğü formu olan Hermossa HM 1515 modeli aynı zamanda gözünüzün ve yüzünüzün yorgunluğu gizlemek için de kullanabileceğiniz bir modeldir.

Yaz Ayları İçin Doğru Güneş Gözlüğü Nereden Alınır?

Yaz aylarında tercih edebileceğiniz siyah, gri, lacivert, yeşil gibi renklere sahip cam özellikleri bulunan güneş gözlüğü modellerini farklı güneş gözlüğü markalarında bulabilirsiniz. Brandeyes; Celine, Dior, Kenzo, Loewe, Givenchy, Stella McCartney, Fred, Berluti, Rimowa, Gucci, Tom Ford, Hermossa, Blancia Milano ve Cartier gibi lüks güneş gözlüğü modasına yön veren dünyaca ünlü markaların Türkiye resmi online distribütörüdür. Geniş fiyat ve ödeme seçenekleri ile sahip olabileceğiniz yüzlerce farklı kadın güneş gözlüğü modelleri Brandeyes web sitesinde sizleri bekliyor!

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.