HOŞ GELDİNİZ
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
HENÜZ ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?
Kolayca üye olabilirsiniz.

XL Güneş Gözlükleri ile Dikkat Çekin

11-11-2021 08:51
XL Güneş Gözlükleri ile Dikkat Çekin

XL güneş gözlüğü denildiğinde akıllara tek bir isim geliyor. Moda dünyasının sevilen isimlerinden biri olan Victoria Bechkam. XL güneş gözlükleri ile modaya yön veren Victoria Beckham’ın stilinden ilham alıyor ve onun gibi kombinler yapmak istiyorsanız siz de büyük ve kalın çerçeveli güneş gözlüğü modellerine göz gezdirebilirsiniz. Stili ile tüm dünyayı peşinden sürükleyen Beckham, güneş gözlüğü modasına da yön veriyor. Stilinde ön plana çıkan XL güneş gözlüğü modelleri bazı markalar için ikonikleşmiş olsa da bazı markalar tarafından sezon trendlerine uygun olarak bu sezon koleksiyonlara eklendi.

 

XL güneş gözlüğü modelleri neredeyse yüzünüzün yarısını kaplıyor. Büyük ebatları ile bu sezon trendler listesin tepeden giriş yapan gözlük modellerinin avantajları ile saymakla bitmiyor. Öncelikli olarak büyük çerçeveleri sayesinde makyajlı ya da makyajsız olduğunuz anlaşılmıyor. Yüzünüzün büyük bir çoğunluğunu kapattığı için uykusuz kaldığınız bir günün sonrasında bu yorgunluğu saklayabilirsiniz.

 

Bu model ulaşmak için tıklayın.

 

Celine markası yıllardır tasarladığı XL güneş gözlüğü modelleri ile ikonikleşmiş bir markadır. Celine kadınının dolabında olmazsa olmaz parçalar arasında yer alan XL güneş gözlüklerinden biri olan Celine CL 401471 modeli, büyük oval formundaki camları çevreleyen ince siyah çerçevesi ile hem modern hem de şık bir görünüme sahiptir. Sap kısmında Celine güneş gözlüğü modellerinin ikonik üç nokta simgesi yer almaktadır.

 

 

Bu modele ulaşmak için tıklayın.

 

XL güneş gözlüğü modellerinden biri olan Celine CL 40141U modeli, siyah ince çerçeveler ve gold metal üst çerçevesi ile farklı görünmeyi sevenler için mükemmel bir tercihtir. Açık gri cam rengi sayesinde hem yaz hem de kış aylarında rahatça kullanabileceğiniz Celine CL 40141U modeli, spor görünümler için ideal bir modeldir.

 

Bu modele ulaşmak için tıklayın.

 

İkonik Celine güneş gözlüğü modellerinden biri olan oval XL güneş gözlüğü modeli Celine kadınının adeta simgesidir. Dışa doğru genişleyen çerçevesi ve kahve degrade camları ile modern ve klasik bir görünüme sahiptir. Celine CL 40065I modeli, gün içerisinde ya da iş hayatınızda rahatça kullanabileceğiniz bir modeldir. XL güneş gözlüğü modelleri iş yaşamında kullanıldığında özellikle kadınlar için güçlü bir imaj yaratmaktadır. Blazer ceketler, şık gömlekler ve düz kesim kumaş pantolonlar ile birlikte kullanılabilir.

 

XL güneş gözlüğü modelleri arasında daha çok siyah ve kahve tonlarındaki modeller seçilirken tarzınıza uygun desenli ya da farklı renklerde modellerde bulabilirsiniz. Havalı ve dikkat çekici bir görünüm oluşturmak isteyenler için ideal bir seçim olan XL güneş gözlüğü modelli arasında en popüler modeller siyah kemik çerçeveli, siyah camlı olanlardır. Kare, oval, elips ya da kayak tarzı XL güneş gözlüğü modellerine de bakabilirsiniz.

 

Bu modele ulaşmak için tıklayın.

 

Kelebek model Celine CL 40067I XL güneş gözlüğü diğer modellere nazaran daha romantik ve feminen bir enerjiye sahiptir. Yaz aylarında çiçekli elbiseler ile birlikte kombinleyebileceğiniz güneş gözlüğü modelini iş yaşamında maskülen takımlar ile birlikte kullanarak dişil enerjinizi yansıtabilirsiniz. Koyu renkli camları sayesinde yaz aylarında güneşin zararlı UV ışınlarından gözlerinizi koruyabilirsiniz.

 

Bu modele ulaşmak için tıklayın.

 

Celine CL 40070I modeli hafif oval kare tasarımı ve yeşil camları ile XL güneş gözlüğü modelleri arasından ayrılan bir modeldir. Siyah kalın çerçevelerinin yanı sıra açık yeşil camları nedeniyle daha çok kış aylarında kullanıma uygundur. Aynı zamanda renklerin algılanmasını güçleştirebileceği için trafikte kullanıma uygun değildir. Modelin görece ince sap kısmında ise markanın ikonik "CELİNE” yazısı yer alıyor. Kış aylarının uykusuzluğunu ya da yorgunluğu gizlemek için mükemmel bir tercih.

XL Güneş Gözlüğü Modelleri Nereden Alınır?

Başta Celine markası olmakla birlikte Brand Eyes web sitesinde birçok farklı güneş gözlüğü modeli bulunmaktadır. Dior, Kenzo, Loewe, Stella McCartney, Fred, Berluti, Rimowa, Gucci, Tom Ford, Hermossa, Blancia Milano, Cartier gibi lüks güneş gözlüğü modasına yön veren markaların Türkiye resmi online distribütörü olan Brand Eyes markasından dilediğiniz modeli satın alabilirsiniz. Tüm modellerde yer alan %100 UV korumalı cam ve orjinallik garantisi ile birlikte geniş fiyat aralığı ve ödeme seçenekleri bulunmaktadır. Yüzlerce farklı güneş gözlüğü modeli sizleri Brand Eyes’ta bekliyor!

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.