HOŞ GELDİNİZ
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
HENÜZ ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?
Kolayca üye olabilirsiniz.

Stella McCartney Yaz 2023 Koleksiyonu

17-10-2022 16:28
Stella McCartney  Yaz 2023 Koleksiyonu
Stella McCartney, Yaz 2023 koleksiyonuyla sürdürülebilirliğin sınırlarını bir kez daha zorladı ve geri dönüştürülebilir malzemelerin %85'ini kullanarak Maison'un şimdiye kadarki en sürdürülebilir koleksiyonunu sundu.
 
Maison'un felsefesi doğrultusunda, gözlük koleksiyonu biyolojik kaynaklı asetat ve camlar gibi sürdürülebilir özellikleri de içeriyor.
 
Minimal ancak şehvetli, bazı görünümler zarif Savile Row terziliğini yeniden ziyaret ederken, diğerleri Japon sanatçı Yoshimoto Nara'nın eserine saygılarını sundu.



Stella Mccartney Fall Winter 2023



Stella McCartney Fall Winter 2023


Stella McCartney Güneş Gözlüğü Nereden Alınır?

Brandeyes web sitesinde başta Stella McCartney markası olmak üzere Celine, Dior, Kenzo, Loewe, Fred, Berluti, Rimowa, Hermossa ve Blancia Milano gibi dünyaca ünlü lüks güneş gözlüğü markalarının Türkiye resmi online distribütörüdür. Beğendiğiniz güneş gözlüğü modellerini geniş fiyat ve ödeme seçenekleri ile Brandeyes web sitesinden satın alabilirsiniz. Güneş gözlüğü koleksiyonunuza klasik ve modern Stella McCartney güneş gözlüğü modellerinden birini seçebilirsiniz. Yüzlerce farklı güneş gözlüğü modeli sizleri Brandeyes web sitesinde bekliyor!

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.