HOŞ GELDİNİZ
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
HENÜZ ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?
Kolayca üye olabilirsiniz.

FW 22 Sonbahara Güneş Gözlükleri ile Merhaba

17-11-2022 11:54
FW 22 Sonbahara Güneş Gözlükleri ile Merhaba

Sonbahar denildiğinde aklınıza solmuş turuncu ve sarı yapraklar gelebilir. Bu nedenle stilinizde de sonbahar tonlarını kullanmak isteyebilirsiniz. Moda dünyasında sonbahar aylarında en çok kullanılan renkler arasında turuncu, kahverengi, tarçın, kiremit, sarı, yeşil, bordo ve tonları yer almaktadır. Tarzınızı bir bütün olarak ele almak için ise aksesuarlarınızda da bu renkleri kullanabilirsiniz. Kadın ve erkekler için stilini tamamlamanın en kolay ve olmazsa olmaz yolu çanta, kemer, takı, gözlük gibi aksesuarlar kullanmaktır. Güneş gözlüğü modelleri arasında cam renkleri farklı anlamlar ifade etmektedir. 

Tüm güneş gözlüğü modellerinin mercekleri derinlik algısı oluşturur. Parlaklığı kesmek ve berraklığı geliştirmek için renkli camlar kullanılır. Güneş gözlüğü renk ve modelleri kişinin zevkine ve stiline göre değişiklik gösterse de mercek rengi görüş açınızı değiştirecektir. Bu nedenle dikkat edilmesi gerekir.

Sarı, Altın ve Açık Kahverengi Mercek Özellikleri

Sonbahar aylarında sıkça tercih edilen sarı, altın ve açık kahve tonlarındaki gözlük modelleri kapalı ve bulutlu havaların oluğu sonbahar dönemi için idealdir. Derinlik algısını ileri düzeyde sunan sarı ve kahve tonlar sonbahar kombinlerinizi tamamlayabileceğiniz ideal aksesuarlardır.

Dior Dd 40091i 53v Kadın Güneş Gözlüğü
Bu gözlüğe ulaşmak için tıklayın.

Bu sezon yeni olan DiorMidnight B1I güneş gözlükleri, yeni ve şık bir çizgiyle karşımıza çıkıyor. Kahverengi kaplumbağa kabuğu efektli asetattan alçak kelebek çerçeve, hem ön kısımda hem de 'CHRISTIAN DIOR' saplarda bir hacim oyunu sergilerken, mavi lensler tasarımı tamamlıyor. Güneş gözlükleri her görünüme zarif ve sofistike bir dokunuş katacak.




DIOR 40083U 53Y Kadın Güneş Gözlüğü
Bu gözlüğe ulaşmak için tıklayın.

Dior güneş gözlükleri, çağdaş kadının ifade özgürlüğünü desteklemek için tasarlanmıştır. Tüm güneş gözlükleri, malzemelerin yüksek kalitesi, tasarımı ve zarif stili ile öne çıkıyor. Ek olarak, sportif kıyafetleri tamamlamak için zarif grafik detaylara sahip şık vizörler var. Dior stilinizi seçin ve 30MONTAIGNE SU modelini keşfedin

Celine CL 40227U 55E Kadın Güneş GözlüğüBu gözlüğe ulaşmak için tıklayın.

Celine FW22 koleksiyonuna ait Triomphe modeli, kahve kehribar tonları detaylarda kullanmayı tercih edenler için mükemmel bir tercihtir. Büyük oval formdaki camları kahverengi tondadır. Saydam açık ve koyu kahve tonlarındaki çerçeveleri ve ikonik Celine gözlük sapı ile klasik görünümlerle birlikte kullanabilirsiniz. Sonbahar aylarında, uzun çizmeler ve boğazlı kazaklar ile birlikte kombinleyebilirsiniz.

Loewe LW40093U 96N Kadın Güneş Gözlüğü

Bu gözlüğe ulaşmak için tıklayın.

Hem çerçeve hem de cam renginde yeşil tonları kullanılan Loewe LW 40093U modeli futuristik maske formlu çerçevesiz bir güneş gözlüğü modelidir. Maske formundaki camları ve açık yeşil çerçevesi ile seksenler retro görünümüne sahiptir. Dilerseniz deri ve kot ceket modelleri ile kombinleyebilirsiniz.

Fendi FE 4075U 30S Kadın Güneş Gözlüğü


Bu gözlüğe ulaşmak için tıklayın.

Güneş gözlüğü modellerinde tercihi daha romantik modellerden yana olanlar için mükemmel bir tercih olan FENDI FE4075US modeli oval formu ile kare, dikdörtgen, kalp ve üçgen yüz şekline sahip kadın kullanıcılar tarafından sıkça tercih edilen bir modeldir. Sonbahar-Kış 22 defilesinde tanıtılan bu oval şekilli altın tonlu metal güneş gözlükleri, 2000'lerin atmosferinden ilham alıyor. Delfina Delettrez Fendi tarafından tasarlanan yeni Fendi First Fashion Jewellery serisine uygun olarak kristal mikro F tasarımı ile dekore edilmiştir.




Blancio Milano Kadın Güneş Gözlüğü

Bu gözlüğe ulaşmak için tıklayın.

Blancia Milano’nun yeni ikonik BC1216 C3 modeli, modern ve cesur bir kare tasarımdır. Siyah asetat çerçeve, saplarında altın rengi elmas detaylarıyla süslenirken, bordo renkli asetatla şekillendirilmiştir.

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.