HOŞ GELDİNİZ
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
HENÜZ ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?
Kolayca üye olabilirsiniz.

Saç Rengine Göre Güneş Gözlüğü Nasıl Seçilir?

30-10-2023 16:45
Saç Rengine Göre Güneş Gözlüğü Nasıl Seçilir?

Güneş gözlüğü satın almadan önce birçok farklı detaya dikkat edebilirsiniz. Yüz şekliniz, kıyafetleriniz, stiliniz, saçınızın, cilt tipinizin rengi dikkat etmeniz gereken çeşitli noktalardır. Online alışveriş sürecinde yüz tipinize, saç ve cilt renginize en uygun güneş gözlüğü modellerini belirlerseniz çok daha hızlı ve rahat bir şekilde sizin için doğru olan gözlük modelini bulabilirsiniz.

Sarı Saçlara Sahipseniz

Sarı saçlarınız varsa daha çok koyu renkli güneş gözlüğü seçeneklerini kullanabilirsiniz. Çok açık renkli güneş gözlüğü modelleri sizi soluk gösterebilir bu nedenle turuncu, beyaz, bej, mavi gibi renkler solgun görünmenize neden olur. Bu nedenle sarışın kadın ve erkeklerin pastel ve doğal tonlarda; nane yeşili, toz pembe, mor, koyu mavi, yeşil gibi renk seçeneklerini tercih edebilirsiniz. Bu renk tonları yüzünüzü daha canlı gösterecektir. Birbirinden ünlü markaların sezonun popüler tasarımlarına Brand Eyes ayrıcalıkları için sahip olabilirsiniz.

Fendi First Sight FE 40102U 50S

Bu modele ulaşmak için tıklayın.

Fendi First Sight FE 40102U 50S modeli toz pembe degrade camları ve gold renkli çerçeveleri ile birlikte sarışın saç rengine sahip kullanıcılar için uygundur. Kare formu ile kalp ve üçgen yüz tipine sahip olan kişilerin sıkça tercih ettiği bir modeldir. Fendi markasının klasik modellerinden biri olan Fendi First Sight FE 40102U 50S modeli çok fazla renk kullanmayı sevmeyen kişiler uygundur.

Eğer ten renginiz çok açık ise koyu tonlu gözlük modelleri ten renginiz ile kontrast oluşturacaktır ve olduğundan daha açık renk görünecektir. Daha açık saç ve cilt rengi sizi olduğunuzdan daha yaşlı görünmenize neden olabilir. Yaz aylarında bronzlaştığınızda ise açık renkli çerçeve ve cam rengine sahip olan gözlük modelleri yüzünüzü soluk göstermek yerine daha uyumlu gösterecektir.

Kızıl Saçlarınız Varsa

Kızıl saçlı kullanıcılar için bazı zamanlarda renk seçimi zorlayıcı olabilir. Stilinizi tamamlamak için aksesuar seçimi yaparken işinizi kolaylaştırmak adına bir renk listesi çıkarabilirsiniz. Renk listenizde kırmızı, sarı ve haki tonları yer alıyorsa direkt olarak çıkarabilirsiniz. Bu renkler yerine canlı kahveler, pastel yeşilleri ekleyebilirsiniz. Sıra dışı bir tarz için ise mercan, metalik gri gibi renkleri tercih edebilirsiniz. Açık bir ten rengine sahipseniz koyu renkli sarı aksesuarları da tercih edebilirsiniz.

Dior DiorClub M3U CD 40089U 20A

Bu modele ulaşmak için tıklayın.

Dior MissDior B1U CD 40109U 08Q

Bu modele ulaşmak için tıklayın.

Celine Triomphe 04 CL 40216U 01F

Bu modele ulaşmak için tıklayın.

Celine Square S263 CL 40263I 01A

Bu modele ulaşmak için tıklayın.

Siyah Saçlara Sahipseniz

Hem erkek hem de kadın kullanıcılarda siyah saç en sık görülen saç rengidir. Aynı zamanda siyah saç gözlük rengi seçiminde en kolay saçtır. Birçok renk ile siyah uyumludur. Kaçınmanız gereken renk tonları ise sarı renklerdir. Sarı alt tonlu renkler sizi daha solgun ve donuk gösterebilir. Bu nedenle gümüş ve gri renkli gözlük modelleri sizi daha canlı gösterecektir. Hem saçınız koyu renk hem de ten renginiz esmerse kırmızı, beyaz gibi patlayacak renkleri kullanabilirsiniz. Eğer açık ten rengine sahipseniz kızıl kahve ve gri tonlar sizin için en uygun renklerdir. Gri degrade camlar, mercan tonları hem yazın hem de kışın rahat kullanabileceğiniz modellerdir.

Celine Triomphe Metal 01 CL 40235U 16A

Bu modele ulaşmak için tıklayınız.

Celine Triomphe Metal 01 CL 40235U 16A modeli, metalik gri camları ve ince metal gold detayları ile göz kamaştırmayı seven kullanıcılar için mükemmel bir seçimdir. Çift köprü detayıyla klasik ve günlük tarzda stilleri tamamlamak için kullanılabilecek bir modeldir. Siyah renkli saçlara sahip olan erkek kullanıcıların tercih ettiği popüler güneş gözlüklerinden biridir.

Dior CD Diamond S4U DM40091U-CL

Bu modele ulaşmak için tıklayın.

Siyah renkli saçlara sahip olan kadın ve erkek kullanıcılar çekici görünüm için Dior CD Diamond S4U DM40091U-CL modelini tercih edebilirsiniz. Tam çerçeve çift köprü modeli sayesinde yuvarlak ve oval yüz hatlarına sahip kullanıcılar tarafından daha keskin ve köşeli yüz hatlarına sahip gibi görünmek için tercih edilir. Koyu gri degrade camları sayesinde yaz aylarında yoğun güneş ışınlarının olduğu günlerde göz sağlığınızı korumak için tercih edebilirsiniz.

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.