HOŞ GELDİNİZ
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
HENÜZ ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?
Kolayca üye olabilirsiniz.

Oval Güneş Gözlüğü Modelleri

18-10-2021 08:39
Oval Güneş Gözlüğü Modelleri
Güneş gözlüğü kadın ve erkek kullanıcıların stillerini tamamlamak ve göz sağlığını korumak için kullandığı aksesuarlar arasında yer alır. Kullanıcılar için yüzde yer alan küpe, kolye, piercing gibi diğer aksesuarlar ve kıyafetler ile uyumlu olması son derece önemlidir. Erkek kullanıcılar tarafından ise saat ve cüzdan sonrasında tercih edilen ilk aksesuar güneş gözlüğüdür.

Güneş gözlüğü kullanımı yaygın olarak yaz aylarında artış gösterir fakat kış aylarında da bulutlar arasından süzülerek gelen güneş ışınları gözü rahatsız edebilir. Bu nedenle güneş gözlüğü kullanımı sadece yaz mevsimi ile sınırlı kalmamalı kış aylarında da kullanımına devam edilmelidir. Brand Eyes’ta yer alan birbirinden farklı ve modern güneş gözlüğü modelleri arasından bir kışlık bir yazlık en az iki tane olmak üzere güneş gözlüğü modeli seçebilirsiniz.

Güneş Gözlüğü Seçimi Nasıl Yapılmalı?

Güneş gözlüğü seçimi yaparken öncelikli olarak yüz şeklinize dikkat etmeniz gerekir. Yüz şekliniz size nasıl bir güneş gözlüğü seçmeniz gerektiğini anlatır. Uzun bir yüzünüz varsa sizin için en doğru güneş gözlüğü şekillerinden biri oval güneş gözlükleridir. Aynı zamanda cat-eye ve geometrik modelleri de tercih edebilirsiniz. Kare yüz tipine sahip kullanıcılar oval güneş gözlüğü modelleri sayesinde yüz hatlarını yumuşatabilir. Yüzünün daha yuvarlak hatlara sahip gibi görünmesi için farklı yuvarlak ve oval güneş gözlüğü modellerini tercih edebilirsiniz. Alın ve çene bölgesinin dar olduğu elmas yüz tipleri için ise en doğru güneş gözlüğü modeli oval güneş gözlükleridir. Hatta 70’lerin çiçek çocuk gözlükleri olarak adlandırılan tam yuvarlak modeller elmas yüzlere çok yakışır.

Kaplumbağa Deseni Hala Çok Moda

Bu modele ulaşmak için tıklayınız.

Bir döneme damgasını vuran kaplumbağa deseni sofistike tasarım ile günümüzde popülerliğini korumaya devam ediyor. Fred FG 40027U modeli ile sizde tarzınıza farklı bir dokunuş ekleyebilirsniz. Pembe ve kahve detayları ile oval güneş gözlükleri arasında yer alan Fred FG 40027U, metal saplarında yer detayları ile göz kamaştırıyor. Model üç farklı renk seçeneği ile sizlere sunuluyor.

Minimal Şıklığı Yakalayın

Bu modele ulaşmak için tıklayınız.

Celine, CL 40051I 45E modeli ile minimal şıklığı stilinize yansıtın. Klasik gösterişli Celine tasarımlarının dışında kalan oval güneş gözlüğü modeli yarı saydam çerçeve ve sapları ile dikkat çekiyor. Siyah ve turuncu olmak üzere iki farklı renk seçeneği bulunan Celine CL 40051I 45E modelini ister yaz ister kış aylarında kullanabilirsiniz. Çerçeve ve sap renklerinin farklı bir tonu olan cam renkleri ile hayata bambaşka renkler ile görebilirsiniz.

Kemik Ovaller ile Tarzınızı Yansıtın

Bu modele ulaşmak için tıklayınız.

Kemik çerçeve modeli kare ya da dikdörtgen formlardaki güneş gözlüklerinde görmeye alışkın olabilirsiniz. Son dönemlerde oldukça popüler oval gözlük modellerinde çerçeve kısmı kemik modeller yer alıyor. Çerçeve kısmının kalın tasarımına sapların inceliği eşlik ediyor. Köprü bölümünde ve saplardaki gold detaylar ise gözlük modelinin klasik havasını biraz olsun kırıyor. Çerçevede yer alan gold nokta detayları ise yüz ifadenizi yumuşatıyor. Kırmızı, siyah ve haki yeşili olmak üzere üç farklı renk seçeneğine sahip Celine CL 40011U 96V modeli ile kombinlerinizi tamamlayabilirsiniz.

Eğlenceli Bir Tarz Oluşturmak için

Bu modele ulaşmak için tıklayınız.

Eğlenceli ve renkli bir tarzın eşlikçisi olabilecek Loewe LW 40008U modelinin dört farklı renk seçeneği bulunuyor. Gradyen geçişli iki farklı renkte tasarlanan camların üst kısmında ise deri bir şerit bulunuyor. Pembe ve mavi camlara lacivert deri kullanılırken turuncu camlara krem, krem camlara kahverengi, gri camlara sarı deri kullanılmıştır. Oval yapısı ile yüzünüzdeki keskin hatları yumuşatabilirsiniz. Gözlük cam rengi ile uyumlu olabilecek farklı renkler ile yaz aylarında kullanabilirsiniz.

Klasik Ovallerden Vazgeçmeyenlere

Bu modele ulaşmak için tıklayınız.

Renkli, metal, kemik çerçevelerin yanında klasiklerden uzaklaşmak istemeyenler için mükemmel bir seçenek olan Loewe LW 40057U modeli siyahın asaletini taşımanızı sağlıyor. Sap kısmında yer alan gold detayı ile tasarımına hareket katıyor. Model, siyah ve kahverengi olmak üzere iki farklı renk seçeneği ile sizlere sunuluyor.

Oval Güneş Gözlüğü Modelleri Nereden Alınır?

Birbirinden farklı ve kaliteli güneş gözlüğü seçenekleri sunan Brand Eyes; Fendi, Christian Dior, Fred, Loewe, Kenzo ve Hermossa gibi birçok lüks güneş gözlüğü markasının tek online resmi distribütörü olma özelliğini taşıyor. Farklı markalara ait oval güneş gözlüğü modellerini geniş taksit seçenekleri ve farklı ödeme imkanları ile Brand Eyes adresinden satın alabilirsiniz.

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.