HOŞ GELDİNİZ
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
HENÜZ ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?
Kolayca üye olabilirsiniz.

Orijinal Güneş Gözlüğü Kullanmak Neden Önemlidir?

30-10-2023 12:16
Orijinal Güneş Gözlüğü Kullanmak Neden Önemlidir?

Bir güneş gözlüğü modelinin orijinal olup olmadığını anlamanın en kolay yolu orijinal satış noktasından faturalı bir şekilde satın almaktır. Brandeyes; Celine, Dior, Kenzo, Loewe, Stella McCartney, Fred, Berluti, Rimowa, Hermossa, Blancia Milano gibi lüks güneş gözlüğü modasına yön veren dünya markalarının Türkiye resmi distribütörüdür. Brandeyes web sitesinden satın aldığınız tüm kadın ve erkek güneş gözlüğü modelleri %100 UV korumalı polarize camlara ve orjinallik garantisine sahiptir.

Güneş gözlüğü modelleri arasında seçim yaparken kişisel zevkler ve stiller ön planda tutulabilir fakat güneş gözlüğü aksesuar olmanın ötesinde göz sağlığınızı korumanız için de önemlidir. Güneş gözlüğü satın alırken dikkat etmeniz gereken öncelikli konu camlardır. Gözlük modellerini taktığınız net bir görüntü almanız gerekir. Polarize özelliğe sahip olan güneş gözlüğü modelleri güneş yansımasından rahatsız olan kişiler için alternatif bir çözüm yoludur. Aynı zamanda UV korumalı camlara sahip olan gözlük modelleri de göz sağlığınızı korumak için tercih edebileceğiniz modellerden biridir.

Orijinal güneş gözlüğü modellerinin en belirgin özellikleri net görüntüleridir. Çıplak göze nazaran cam renginden kaynaklı derinlik ve renk algısında değişiklik olabilir fakat görüntü her daim nettir. Orijinal güneş gözlüğü modellerinin çerçeveleri kalitelidir. Çok sert olmayan burun ve kulaklarda ağırlık yapmayan çerçeve ve sap modelleri sayesinde konforlu bir kullanım sunar. Orijinal olmayan bir güneş gözlüğü kullanmak göz sağlığınızda, çıplak gözle güneşe bakmaktan çok daha fazla hasar bırakabilir. İleriki dönemlerde kalıcı ve geçici görme sorunları yaşamamak için hem yaz hem de kış aylarında güneş gözlüğü kullanmak önemlidir.

 Fred U Force 10 Chain FG 40053U 30A

Bu modele ulaşmak için tıklayın.

Güneş Gözlüklerinde CE İşareti Nedir?

CE işareti 1985 yılında Avrupa Birliği’nin hazırladığı “Yeni Yaklaşım” kapsamında uygulamaya aldığı bir güvenlik ve sağlık işaretidir. CE işaretli ürünler hem insan hem de hayvanlar için sağlıklı ürünlerdir. Satın aldığınız güneş gözlüğü modellerinde CE işaretinin olup olmadığını kontrol etmeniz önemlidir. Orjinal güneş gözlüğü modellerinde CE işareti mutlaka yer alır. Brandeyes web sitesi güvenilirliği sayesinde sizlere CE işaretli güneş gözlüğü modelleri satışa sunar.

Loewe LW 40114I 96E

Bu modele ulaşmak için tıklayın.

Gözlük Modellerinde UV Özelliğinin Önemi

Güneşin zararlı ışınları UV ışınları olarak adlandırılır. UV tabakalı ya da polarize özelliğe sahip olan güneş gözlüğü modelleri yoğun güneşli yaz aylarında ya da hafif güneşin buluttan süzülerek siz ulaştığı kış aylarında göz sağlığınızı korumak için kullanabilirsiniz. Polarize özelliği taşıyan camlara sahip olan güneş gözlüğü modellerinin iç kısımlarında henüz hamur halindeyken bir film tabakası yer alır. Bu tabakalar camlarda oluşan yansıma ve parlamaları tek bir noktada toplamaya yarar. Işığın geri yansımasını sağlayan bu özellik ile gözünüzde ışık hassasiyeti oluşmasını engeller ve gözünüzü rahatlatır.

Dior MissDior B1U CD 40118U 10A

Bu modele ulaşmak için tıklayın.

Polarize Güneş Gözlükleri Nasıl Ayırt Edilir?

Güneş gözlüğü modellerinin polarize özelliğe sahip olup olmadığını anlamak için ufak bir test yapabilirsiniz. Polarize cam özelliğin sahip olan güneş gözlüğü modelleri ışığı yansıtma özelliği olarak farklıdır. Gözlük modellerini aynaya tutarak yapacağınız karşılaştırma ile anlayabilirsiniz. Polarize güneş gözlüğü, ışığı diğer modellere nazaran daha iyi emer ve gözde ışık hassasiyeti oluşumunu engeller. Aynı zamanda polarize güneş gözlüğü camlarının renkleri diğer gözlük camlarına nazaran daha koyu renklidir.

Fendi Sky FE 40043U 33G

Bu modele ulaşmak için tıklayın.

Brandeyes Orjinal Gözlük

Brandeyes web sitesinde yer alan erkek ve kadın güneş gözlüğü kategorisinde farklı lüks markaların güneş gözlüğü modellerine geniş fiyat ve ödeme seçenekleri ile birlikte ulaşabilirsiniz. Orjinallik belgesi ile birlikte satışa sunulan güneş gözlüğü modellerini yüz şeklinize göre tercih edebilirsiniz. Kare, dikdörtgen, yuvarlak, oval, kalp ya da üçgen yüz tipine uygun olan kare, damla, oval, yuvarlak, cat-eye gibi farklı güneş gözlüğü çerçeve şekillerini tercih edebilirsiniz. Yüz şeklinizi bilmiyorsanız bir ayna karşısında düz bir şekilde bakarak yüzünüzün dış çerçevesini çizip belirleyebilirsiniz. Orjinal CE simgeli birbirinden farklı cam ve çerçeve özelliklerine sahip olan yüzlerce farklı kadın ve erkek güneş gözlüğü modelleri sizleri Brandeyes’ta bekliyor!

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.