HOŞ GELDİNİZ
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
HENÜZ ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?
Kolayca üye olabilirsiniz.

Lüks Erkek Güneş Gözlüğü Markaları

18-10-2021 08:48
Lüks Erkek Güneş Gözlüğü Markaları

Güneş gözlüğü erkek kullanıcılar için kurtarıcı bir aksesuardır. Kemer, çanta, saat gibi aksesuar çeşitlerinden sonra akla ilk gelen aksesuar olan güneş gözlüğü birbirinden farklı çerçeve ve cam modellerine sahiptir. Brandeyes’ta yer alan lüks erkek güneş gözlüğü markaları arasından tarzınıza destek verecek ya da yeniden oluşturacak güneş gözlüğü modellerini seçebilirsiniz. Kenzo, Dior, Celine, Fred, Loewe, Berluti, Hermossa, Rimowa, Stella McCartney, Blancia Milano gibi lüks güneş gözlüğü modasına yön veren markalardan bir tercih yapabilirsiniz.

Erkek Güneş Gözlüğü Seçimi Nasıl Olmalı

Güneş gözlüğü seçimi yaparken öncelikli olarak yüz hatlarının özelliklerine bakılmalıdır. Eğer yüz şeklinizin hangi kategoriye girdiğini bilmiyorsanız bir ayna karşısında düz durmanız ve daha sonrasında saç çizgisinin başladığı alın noktasından çene altına kadar yüzünüzü incelemeniz gerekir. Dilerseniz daha sonra kolayca silebileceğiniz bir kalem ile çizgi çizebilir ya da yüzünüzün fotoğrafını çekebilirsiniz. Bu işlemi yaptıktan sonra yüzünüzün kare, oval, yuvarlak, kalp, trapez ya da dikdörtgen olduğuna karar vermeniz gerekir. Her yüz tipine uygun farklı güneş gözlüğü modelleri vardır. Örneğin, oval yüz tipin dikdörtgen gözlük modelleri yakışırken kalp yüz şekline oval ve yuvarlak gözlük modelleri yakışır. Tüm bu kriterleri göz önünde bulundurarak tarzınıza uygun olan gözlük modelini kolayca bulabilirsiniz.

Farklı Bir Bakış Açısı

Bu modele ulaşmak için tıklayınız.

Çerçevesiz ve geometrik formdaki Berluti BL 40028U modeli, lüks erkek güneş gözlüğü trendlerinde ilk sıralarda yerini alıyor. Cam üstünde yer alan koyu zemine açık dikiş detayları ve farklı köprü modeliyle tarzınıza farklı bir dokunuş yapabilirsiniz. Berluti BL 40028U modelinin aynı zamanda mavi kahve tonlarındaki seçeneği de bulunuyor. Mavi camlar üzerine işlenmiş olan marka logoları ise bu sezona yenilikçi bir bakış açısı getiriyor.

Pembe Renk Bu Sezon Moda

Bu modele ulaşmak için tıklayınız.

Dior pembe erkek gözlüğü ile tabuları yıkmaya geliyor. Hem gold hem de gümüş detayların kullanıldığı pembe camlı güneş gözlüğü ile siz de bu sezon bir yenilik yapabilirsiniz. Köprü kısmına kadar çerçevede gold renkli metal kullanılırken köprü kısmında gold yerini gümüşe bırakıyor. Gözlük köprüsünde ise markanın ikonik logosu yer alıyor. Gözlük sapları da aynı şekilde gümüş metalden oluşuyor. Dior, DM 40020U modelinin tercihini renkli camdan yana kullanmak istemeyenler için gri camlı seçeneğide bulunuyor.

Uzaya Çıkmaya Hazırlanın

Bu modele ulaşmak için tıklayınız.

Dior bu sezon erkek güneş gözlüğü modasında uzaya çıkıyor. Adeta fantastik bir film için tasarlanmış gibi görünen Dior DM 40021U 26X modeli mavi, mor tonlarındaki gradient geçişi ve yan görüşü kapatacak kadar geniş sap detayı ile farklı olmayı sevenlere hitap ediyor. Renklerin özgürlüğü ve dinamik enerjisi ile Dior DM 40021U 26X modelinin düz mavi ve sarı turuncu gradient geçişli seçenekleri de bulunuyor.

80’lere Dönüş

Bu modele ulaşmak için tıklayınız.

Erkek güneş gözlüğü modasının vazgeçilmez klasikleri arasında bulunan kaplumbağa desenler ve kalın çerçeveler 80’lerin ikonik köprü detayı ile buluşuyor. Sap kısmında ise kısa bir şerit halinde yerini alan Berluti logosu gözlüğe farklı bir hava katıyor. Cam renginde klasik renklerden biri olan uzay grisi tonlarda bir renk seçilmiş. Modası geçmeyecek ve her sezon popülerliğini koruyacak olan bu modelin daha eğlenceli ve dikkat çekici versiyonları da bulunuyor. Gri siyah alacalı çerçeve üzerine pembeden sarıya doğru dönen bir cam rengi yaza damganızı vurmanızı sağlayabilir. Aynı şekilde mavi mor yansımalara sahip ayna özellikli camlar ile 80’ler tarzının modernize yorumunu tercih edebilirsiniz.

Lüks Erkek Güneş Gözlüğü Nereden Alınır?

Güneş gözlüğü bir aksesuarın ötesinde aynı zamanda göz sağlığınızı korumak için de önemlidir. Bu nedenle satın alacağınız gözlük camlarının kaliteli ve orjinallik garantisine sahip olması gerekir. Türkiye’de Kenzo, Berluti, Loewe, Dior, Celine, Fred gibi lüks güneş gözlüğü markalarının tek online resmi distribütörü olan Brandeyes’tan beğendiğiniz lüks erkek güneş gözlüğü modellerini geniş ödeme ve taksit seçenekleri ile satın alabilirsiniz.

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.