HOŞ GELDİNİZ
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
HENÜZ ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?
Kolayca üye olabilirsiniz.

LOEWE FW'23 Güneş Gözlüğü Koleksiyonu

25-10-2023 14:16
LOEWE FW'23 Güneş Gözlüğü Koleksiyonu

İspanyol lüks markası LOEWE, 1846 yılında kuruldu ve dünyanın en eski büyük lüks evlerinden biri olarak bilinir. Deri işçiliği yaparak mütevazı bir başlangıç yapmışlardır ve markanın el sanatlarına olan takıntılı odaklanması ve ayrıntılara olan eşsiz uzmanlıkları, onları önde gelen küresel bir moda ikonu haline getirmiştir.

LOEWE'nin 2023 Sonbahar/Kış koleksiyonu, özgürlüğün ve rahatlığın özüdür. Bu sezonun tasarımları, LOEWE'nin el sanatlarına olan benzersiz sevgisini simgeleyen bir anagram motifini içerir ve çeşitli kişiliklere uygun stilleri sunar. LOEWE gözlük koleksiyonundaki optik ürünler ve güneş gözlüklerini keşfetmek için Brandeyes mağazalarımızı ziyaret edin.

Koleksiyonu keşfedin

Anagram

LW 40114I

Güneş gözlükleri, kıyafetinize kişilik katmanın en kolay yollarından biridir - Loewe'in 'Anagram' modeli, kot ve tişörtle dahi anında görünümünüze daha şık bir hava katacaktır. Hafif kavisli kenarlı kare çerçeveye sahip olan bu güneş gözlüğü, altın tonlu 'anagram' amblemleriyle görünüşünüzü farklılaştıracaktır.

Loewe LW 40114I

LW 50058I

Asetat çerçevesi ve hacimli kelebek şekli ile dikkat çeken bu model, anagram serisinin bir parçasıdır. Gözlük saplarına oyulmuş olan anagram logosu, bu gözlüklere modern bir dokunuş ekleyerek onlara zamansız bir zarafet kazandırır.

Loewe 50058

CURVY

LW 40113U

Bu kare yarım-ay güneş gözlükleri, sap kısmında LOEWE imzası bulunan detaylarla dikkate alınarak tasarlanmıştır. Parlak siyah asetat malzemeden yapılmış, daha yuvarlak yüz hatlarına uygun olan geniş çerçevelere sahiptir. Bu sezonun vazgeçilmezi olacağı kesindir.

Loewe 40113 Güneş Gözlüğü

FE 50053I

Optik gözlükler de şık olabilir - bu altıgen hafif şeffaf pembe çerçeveler, her görünüme sofistike bir dokunuş ve rahat şıklık katıyor. Bu gözlükleri mavi denim pantolon ve beyaz tişörtle kombinlemeyi seviyoruz - kesinlikle dilek listesine eklenmeye değerler.

METAL ANAGRAM

LW 40116U

Yeni sezon bu yeni metal aviator güneş gözlüğü, sap kısmında altın kaplama ile işlenmiş ikonik 3D LOEWE anagramını taşıyor. Gündelik giyimden özel giyime kadar mükemmel bir tercih olan bu gözlükler, bu sezon sıkça kullanılacak.

Loewe 40116 Güneş Gözlüğü

ANAGRAM HEXAGONAL

LW 40115U

1970'lerden esinlenilen bu iddialı altın tonlu güneş gözlükleri, bu sezonun dikkat çeken parçalarından biridir. Sap kısımlarında yer alan anagramlar, markanın deri işçiliği geçmişine gönderme yapmaktadır.

Loewe LW 40115 Güneş Gözlüğü

Oyunbaz ve aynı zamanda sürreal detayları yansıtarak, Loewe lüks modanın özüdür. Kendinize dikkat çekici bir gardırop eklemesi yapın ve kendinizi mükemmel bir sezon için hazırlayın. Yeni bir çift güneş gözlüğünüzü bu sezon Brandeyes mağazalarında bulun. Bu sezon ayrıca kendinizi bir stil danışmanlığı seansıyla şımartmak için de mükemmel bir zaman olabilir.

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.