HOŞ GELDİNİZ
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
HENÜZ ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?
Kolayca üye olabilirsiniz.

Kylie Jenner’dan Natalie Portman’a Ünlülerin 2023 Güneş Gözlüğü Seçimleri

11-01-2023 10:12
Kylie Jenner’dan Natalie Portman’a Ünlülerin 2023 Güneş Gözlüğü Seçimleri

Kylie Jenner, Rosalia, Natalie Portman, Kaia Gerber ve Ami & Aya Suzuki gibi iddialı ve havalı ünlülerin 2022’ye damga vuran güneş gözlüğü seçimlerine beraber bakalım.

KYLIE JENNER - LOEWE

Loewe’nin kreatif direktörü Jonathan Anderson’ın iddialı şişirilmiş gözlük tasarımları Mask, Rectangular ve Cayete isimleriyle üç farklı model olarak İspanyol lüks moda evi Loewe’nin Sonbahar/Kış 2022 podyumunda yerini almıştı.

Kylie Jenner Loewe SS23 Fashion Show

Şişirilmiş gözlük ailesinden Mask modeli kalın çerçeveye sarılmış tek lens ile üç modelin arasında en cesur siluetken, Rectangular yuvarlak bir dikdörtgen çerçeve ile ayrılmış iki lense sahiptir. Cayete modeli ise klasik kedi gözü modelinin modernize edilmiş versiyonudur. Üç model de kırmızı, sarı, mavi, beyaz ve siyah olmak üzere beş renk olarak tasarlanmıştır.

Loewe, İlkbahar/Yaz 2023 koleksiyonunu Paris Moda Haftası'nda görücüye çıkarırken, sokaklar markanın Sonbahar/Kış 2022 koleksiyonundan yakın zamanda piyasaya sürülen şişirilmiş güneş gözlükleriyle parlıyordu.

Moda dünyasında sansasyon yaratan Loewe şişirilmiş gözlükler kendine Instagram’ın en çok takipçili influencerı ve Kylie Jenner’ın dolabında da yer buldu. Kylie Jenner Loewe’nin Inflated Mask Sunglasses modelinin siyah rengini sokak stiliyle kullanarak 377 milyon takipçisinin beğenisine sundu.

Online’da sadece Brandeyes’da satılan Loewe güneş gözlüklerini buradan inceleyebilirsiniz. 

ROSALIA-GIVENCHY

1952’de Fransa’da kurulan lüks moda evi Givenchy'nin Paris Moda Haftası'nda tasarımcı Matthew Williams kreatif direktörlüğündeki İlkbahar/Yaz 2023 erkek giyim defilesiyle, moda evinin kıyafet kodlarının evrimi sürüyor. İlkbahar / Yaz 2023 şovunun parlayan anı terzilik ve faydacı lüksü harmanlamanın yanı sıra, yeni ve çarpıcı bir gözlük silüetinin sergilenmesiydi. Markanın söylemine göre GIV CUT adlı fütürist açıdan cesur güneş gözlükleri içinizdeki keskinliği yansıtmak üzere tasarlanmıştı.

rosalia met gala 2022 givenchy

Polyamide üretilen 3 boyutlu baskılı üniseks güneş gözlükleri, cesur bir görünüm için keskin hatlar, dramatik açılar ve güçlü orantılarla tamamlanmıştır. Mat siyah güneş gözlükleri, füme renkli camlarla, ön kısımda ve saplarda G tasarımlarıyla tamamlanır. Silüete son dokunuşu yapan detay ise camların ve sap uçlarının üzerindeki Givenchy logosudur.

Son iki yılda global üne kavuşan ve iki albümüyle Grammy ödülü kazanan İspanyol şarkıcı Rosalia, Givenchy’nin GIV CUT güneş gözlüklerini Met Ball 2022 kırmızı halısında şık elbisesini tamamlaması için tercih etti.

Online’da sadece Brandeyes’da satılan Givenchy güneş gözlüklerini buradan inceleyebilirsiniz. 

NATALIE PORTMAN - DIOR

Fransız lüks moda evi Dior’un Paris Moda Haftası'nda tasarımcı Maria Grazia Chiuri kreatif direktörlüğündeki şovuna moda ve dünya sahnesinden katılan konukların gözlük tercihleri yine markanın Dior Eyewear koleksiyonundandı.

Natalie Portman Dior Güneş Gözlüğü

Maria Grazia Chiuri’nin 2016 yılında Dior’un kreatif direktörlüğüne geldiği moda evinin güneş gözlüğü koleksiyonunda herkese göre bir gözlük mutlaka var.

Ünlü oyuncu Natalie Portman’ın Dior’un Paris Moda Haftası’ndaki şovuna katılırkenki seçimi İtalya’da üretilen Dior Signature R1U modelinin siyah renginden yana oldu.

Dior Signature R1U güneş gözlükleri, Dior’un ikonik serisinin bir parçasıdır ve yuvarlak şekilli modern ve cesur bir tasarıma sahiptir. Siyah asetat çerçeve, grafik bir efekt için hacimler ve eğriler üzerinde oynama ile ayırt edilir. Saplar, gri lenslerde sona eren altın kaplama metal hatlarla daha da süslenmiş bir 'CHRISTIAN DIOR PARIS' imzasını ortaya koymaktadır.

Online’da sadece Brandeyes’da satılan Dior güneş gözlüklerini buradan inceleyebilirsiniz. 

KAIA GERBER - CELINE

1945 yılında Fransa’da kurulan lüks moda evi Celine, Hedi Slimane'in kreatif direktörlüğünde güneş gözlüğü koleksiyonuyla 90'ların Parisine nostaljik bir dönüş yaptı.

Kaia Gerber Celine Güneş Gözlüğü

Fransız moda eviyle daha önce kampanyanlar için bir araya gelen Celine ve Kaia Gerber güçlerini Sonbahar / Kış 2022 kampanyası ile yeniden birleştirdi. Kaia Gerber'in başrolünde yer aldığı kampanya siyah beyaz zamansız karelerle ölümsüzleşti. Güçlü güneş gözlükleri ile dikkat çekici parçaları bir araya getiren kampanya yeni sezonun olmazsa olmazlarını sunmuştu.

Birkaç sezondur Celine kampanyalarının başrolünde yer alan, ünlü süper model Cindy Crawford’un kızı Kaia Gerber, günlük hayatında da Celine gözlüklere kombinlerinde oldukça sık yer veriyor. Günlük kombinlerinde Celine CL 40194U modelini kullanan Kaia Gerber’in stili ise zamansızlığı ile markayla bütünleşiyor.

Celine CL 40194U modeli size tam UV koruması sağlayan koyu renkli camlarla donatılmış ve kaygan oval çerçeveyle şekillendirilmiştir.

Online’da sadece Brandeyes’da satılan Celine güneş gözlüklerini buradan inceleyebilirsiniz. 

AMI&AYA SUZUKI-FENDI

1925'te Roma'da kurulan lüks moda evi, günümüzde dünyanın en çok tanınan lüks moda markalarından biridir. İtalyan lüks moda evinin şu anki kreatif direktörü Kim Jones öncülüğünde, Paris Moda Haftası’nda düzenlenen şova katılan davetliler arasında en çok dikkati çekenler arasında dijital moda dünyasında farklı tarzları ve sosyal medyayı kullanış tarzları ile sansasyon yaratan Ami & Aya Suzuki kardeşler de vardı.

Ami&Aya Suzuki Fendi Güneş Gözlüğü

İkilinin tercih ettiği Fendi gözlükler stillerine eğlenceli ve havalı bir tarz katarken, Fendi’nin çok yönlülüğünü de vurgulamıştı. Kombinlerinde İtalya’da üretilen güneş gözlüğü modelinin farklı renklerini tercih eden Ami ve Aya Suzuki’nin Fendi stilleri sosyal medyada da oldukça ilgi topladı.

Ami ve Aya Suzuki’nin seçimi Fendi FE 40049I 01A modeli; oval, kare ve elmas şeklindeki yüzlere çok yakışıyor.

Online’da sadece Brandeyes’da satılan Fendi güneş gözlüklerini buradan inceleyebilirsiniz. 

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.