HOŞ GELDİNİZ
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
HENÜZ ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?
Kolayca üye olabilirsiniz.

Kış Aylarında Hangi Güneş Gözlüğü Tercih Edilmeli

05-11-2021 09:02
Kış Aylarında Hangi Güneş Gözlüğü Tercih Edilmeli

Güneş gözlüğü genellikle yaz aylarında kullanılması gereken bir aksesuar olarak bilinmektedir. Doğru bilinen yanlışlardan biri ise güneş gözlüğü modellerinin sadece yaz aylarında kullanılması gerektiğidir. Güneşin zararlı UV ışınları kış aylarında da bulutlardan süzülerek göz sağlığınız için tehlikeli olabilir. Lüks güneş gözlüğü markaları yeni sonbahar kış sezonu koleksiyonları göz kamaştırıyor.

 

Kış aylarının yaklaştığı günlerde güneş kendini bulutlar arasına saklarken UV ışınları sizlere ulaşmaya devam eder. Bu nedenle kış aylarında rahatça kullanabileceğiniz bir güneş gözlüğü seçimi yapmanın zamanı geldi. Güneş ışınlarının yanında soğuk ve rüzgarlı günlerde rüzgar zararlı etkilerinden gözlerinizi korumanın en kolay yolu güneş gözlüğüdür. Bu nedenle kapalı, rüzgarlı havalarda da güneş gözlüğü kullanmanız göz sağlığınızı korumanın en kolay yoludur.

 

Güneş gözlüğü göz sağlığınız için faydalı bir aksesuar olmanın yanında şık görüntüleri ile de stilinizin olmazsa olmazıdır. Her tarza ve yüz şekline uygun bir güneş gözlüğü modeli vardır. Kış aylarında koyu renkler daha sık tercih edilirken tamamlayıcı aksesuar olan gözlük ve çanta modellerinde renkli seçimler yapılabilir. Yüz şeklinize uygun olan oval, yuvarlak, kare ya da üçgen çerçeve modellerini tercih edebilirsiniz. Kış aylarının havasına uygun kahverengi, siyah gibi koyu renkli gözlük modellerini kullanabilirsiniz. Güneş gözlüğü modellerini kış ve yaz ayrılmasının en büyük nedeni camların renkleridir. Toz pembe, buz mavisi, mor ve sarı gibi renkli güneş gözlüğü modelleri yaz aylarında kullanılmaya uygun gibi görünse de kış ayları için ideal modellerdir. Kış aylarında günlük yorgunlukları gizlemek için büyük ve kalın çerçeveler tercih edilebilir. Aynı zamanda köşeli çerçeve modelleri ile yüz hatlarınızı dengeleyebilirsiniz.

 

 

Kış aylarında ideal bir kullanıma sahip olan Celine CL 40033F modeli koyu renk çerçeveleri ve mavi mor camları ile kış aylarının havasına uygundur. Aynı zamanda gold detaylara sahip olan gözlük modeli, görece büyük çerçeveleri ile göz yorgunluğunu ve uykusuzluğu gizlemede oldukça iyi bir aksesuardır. Fazla koyu olmayan cam rengi sayesinde karanlık havalarda görüş açınızı daraltmaz.

Bu modele ulaşmak için tıklayın.

 

Kış aylarının havasına uygun olan büyük kelebek çerçeveleri ile kış mevsimini renklendirebilirsiniz. Yavruağzı degrade cam renkleri sayesinde görüşünüzü daraltmaz ve kolaylaştırır. Bulutlu havalarda süzülen güneş ışınlarının zararlı UV ışınlarını engellemek için yeterlidir. Gold ince çerçeve ve sapları ile özellikle kumral ve sarışın saç rengine sahip kadınların bir numaralı tercihidir. Kış aylarında da pastel renkleri tercih edenlerin stillerini tamamlayan Celine CL 40078U modelini Brand Eyes güvencesi ile satın alabilirsiniz.

Bu modele ulaşmak için tıklayınız.

 

Celine CL 40017F modeli; sarı, altın ve açık kahve renklerde üretilen güneş gözlüğü modellerinden biridir. Parlaklık anlamında koyu renkli camlara kıyasla daha az koruma sağlayan bir gözlük modelidir. Orta düşük ışık koşulları için oldukça uygundur. Bu nedenle bulutlu kış günlerinde kullanılabilir. Derinlik algısı ileri düzey olan Celine CL 40017F modeli kayak, snowboard gibi sporları yaparken kullanmak için uygundur. Turuncu, kehribar renkli camlara sahip olan güneş gözlüğü modelleri renklerin algılanmasını zorlaştırdığı için araç kullanırken kullanılması uygun değildir.

Bu modele ulaşmak için tıklayınız.

 

Kış aylarında tercih edebileceğiniz bir diğer güneş gözlüğü cam rengi ise mavidir. Uçuk mavi büyük camlara sahip olan Christian Dior, CD 40037U 10N modeli gold ince çerçevelere sahiptir. Sap kısmının başlangıcında ise ikonik "Christian Dior” yazısı yer alıyor. Süzülen ışığı engellemede başarılı olan açık mavi camlar ile karanlık kış günlerine renk getirebilirsiniz.

Bu modele ulaşmak için tıklayınız.

Kış Aylarına Uygun Güneş Gözlüğü Nereden Alınır?

Brand Eyes web sitesinde yer alan mavi, yeşil, kırmızı, turuncu, pembe, bordo gibi renklerdeki camlara sahip güneş gözlüğü modellerini kış aylarında tercih edebilirsiniz. Siyah, gri ve koyu kahve renklerdeki cam renkleri kapalı kış aylarında görüş açısını azaltır. Dolayısıyla saydamlığı az olan ve renkli güneş gözlükleri görüş açınızı genişletir. Celine, Dior, Kenzo, Hermossa, Loewe, Fred, Hermosa, Stella McCartney, Gucci gibi lüks güneş gözlüğü markalarının Türkiye resmi distribütörü olan Brand Eyes web sitesinden kendi tarzınıza uygun olan modelleri geniş ödeme ve taksit seçenekleri ile satın alabilirsiniz.
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.