HOŞ GELDİNİZ
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
HENÜZ ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?
Kolayca üye olabilirsiniz.

Kenzo Gözlük Modelleri

03-11-2021 09:06
Kenzo Gözlük Modelleri

Yuvarlak gözlük modelleri erkek ve kadın kullanıcılar tarafından sevilerek tercih edilen bir çerçeve modelidir. Yumuşak hatları ile oval ve yuvarlak yüzler haricindeki tüm yüz şekillerinin rahatlıkla kullanabileceği bir gözlüktür. Yuvarlak ve oval yüzlerde ise yüzün daha şişkin ve geniş durmasına neden olabilir. Kalp ve trapez yüz şekillerinde ise daha farklı bir görünüm sağlıyor. Kemik, metal ve asetat çerçeve materyallerde bulabileceğiniz yuvarlak Kenzo gözlük modelleri; sarı, turuncu, pembe, yeşil, gibi farklı renk seçeneklerinde sunulur. Aynı zamanda gri, siyah, kahverengi ve mavi gibi klasik renk seçeneklerini de tercih edebilirsiniz.

 

Kenzo Hakkında

Kenzo yarım yüzyıldır moda dünyasına yön veriyor. Kenzo Takada’nın modanın kalbi Paris’te kurduğu adını taşıyan Kenzo markası doğadan ve kültürel farklılıklardan besleniyor. Markanın çok renkli, cüretkar, sınırsız ve pozitif enerjisi ile attığı özgürlükçü adımları 1970’den bu yana atıyor. Rafin renklerin uyumu, iyimserlik ve coşku dolu koleksiyonları ile lüks modasında adı bilinen markalardan biridir. Markanın benzersiz ve baskın detayları ile hem yaz hem de kış aylarında kullanılabilecek güneş gözlüğü modellerini Brandeyes’ta bulabilirsiniz. Gençlik enerjisini yansıttığı farklı neon renk detayları ile güneş gözlüğünde de tarzınızı yansıtabilirsiniz. Geçtiğimiz sezon markaya yeni gelen Portekizli baş tasarımcı Felipe Oliveira Baptista, Kenzo Tadaka’nın görüşlerine saygı duyarak tasarımlara devam ediyor. Kurucunun tasarımlarında yer alan dinamizmi, enerjiyi ve yaratıcı vizyonu bu sezonun popüler gözlük modellerinden biri olan yuvarlak Kenzo gözlük modellerinde de görebilirsiniz.

 

 Klasik Yuvarlak Gözlüğe Köprü Ekleniyor

Yuvarlak gözlük modeli denildiğinde akla ilk gelen ince metal çerçevelere köprü detayı ekleniyor. Köprüsü ince olan Kenzo yuvarlak gözlük modelinin üst kısmında yer alan ince metal köprü detayı klasik yuvarlak gözlük modelinin modernize edilmiş versiyonu. Kenzo, KZ 40097U modelinde siyah cam ve siyah metal kombinasyonu kullanılırken diğer seçeneklerde gümüş metal çerçeve - gri cam ve gold metal çerçeve - mavi cam kombinasyonları kullanılıyor.

Bu modele ulaşmak için tıklayınız.

 

Büyük Çerçeve Küçük Cam

Kenzo markasının eğlenceli ve dinamik tasarımlarından biri olan büyük yuvarlak gözlük modeli, siyah enjeksiyon çerçeveler içerisine görece daha küçük camlar yerleştirilmiştir. Camların yan kısmında yer alan markanın klasikleşen KENZO yazısı yer alıyor. Modayı takip eden kadın kullanıcıların severek tercih edebileceği Kenzo KZ 40048U, hem yaz hemde  kış aylarında kullanıma uygun bir modeldir.

Bu modele ulaşmak için tıklayınız.

 

Kenzo Farklılığını Yaşayın

Markanın ilk kurulduğu günden bu yana gerek detaylarda gerekse ana temada kullandığı dikkat çekici renkler Kenzo, KZ 40037U modelinde de yer alıyor. Koyu renk metal çerçeveler ile çevrili olan yuvarlak gözlük modeli ilk bakışta klasik bir model gibi görünebilir. Kenzo KZ 40037U’nun zigzag sapları Kenzo tarzını yansıtıyor. Sapta yer alan Kenzo yazısı ve devamında gelen neon yeşil detay yaz aylarının eğlenceli ve özgürlükçü havasına uyum sağlıyor.

Bu modele ulaşmak için tıklayınız.

 

Renkli Camlara Yer Açın

Kenzo’nun severek kullandığı renkler güneş gözlüğü modellerinde de karşınıza çıkıyor. Su yeşili camlar ve gümüş metal çerçeveler ile kombinlenen güneş gözlüğü modeli ile dünyaya farklı bir bakış açısı ile göz atabilirsiniz. Kenzo KZ 40017F 12V modelinin diğer seçeneklerinde ise somon gümüş, somon altın, mavi  altın renk kombinasyonları ile sizlere sunuluyor.

Bu modele ulaşmak için tıklayınız.

 

Kalın Çerçeveler Renkli Camlar

Yuvarlak Kenzo gözlük modelleri arasında yer alan KZ 40006I 52F modelinin çerçeve detaylarında sarı, kahve kaplumbağa desenleri yer alıyor. Camlarında ise gradient geçişlere sahip kahverengi kullanılıyor. Sonbahar aylarında kombinlerinizin bir parçası olabilecek bir gözlük modeli.

Bu modele ulaşmak için tıklayınız.

Kenzo Yuvarlak Gözlük Nereden Alınır?

Lüks güneş gözlüğü modasına yön veren Kenzo markasında yer alan başta yuvarlak gözlük modelleri olmak üzere kare, dikdörtgen, cat-eye gibi farklı çerçeve modellerine Türkiye’de Kenzo markasının tek resmi distribütörü olan Brand Eyes’tan satın alabilirsiniz.

Farklı lüks güneş gözlüğü markasının yüzlerce modeli geniş ödeme ve taksit seçenekleri ile Brand Eyes’ta sizi bekliyor!

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.