HOŞ GELDİNİZ
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
HENÜZ ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?
Kolayca üye olabilirsiniz.

Givenchy “GIV CUT” Güneş Gözlüğü

13-10-2022 14:49
Givenchy “GIV CUT” Güneş Gözlüğü

Lüks Fransız moda evi Givenchy, en yeni ve merakla beklenen “GIV CUT” güneş gözlüğü tasarımını tanıttı.

Markanın İlkbahar/Yaz 2023 koleksiyonunun bir parçası olarak görücüye çıkan “GIV CUT”, Kreatif Direktör Matthew M. Williams'ın ilk solo erkek giyim defilesi sırasında sunuldu. İspanyol şarkıcı/söz yazarı Rosalía, en son Meta Gala töreninde son teknoloji çifti giyen ilk kişiydi ve dünya çapında moda tutkunlarının ilgisini zirveye çıkardı. Çerçeveler, Williams'ın hem Givenchy'de hem de kurucu ortağı olduğu 1017 ALYX 9SM markasındaki yaratıcı yolculuğu boyunca sayısız kez görülen modern ve şık tasarım anlayışını yansıtıyor.

GIV CUT, 3D baskı tekniği ile üretilen ve naylon bileşime sahip güneş gözlüğü, gözlük endüstrisinde yüksek profilli uzman bir marka olan Thélios ile birlikte üretilip dağıtılmaktadır. Çerçeveler, ön kısımda keskin “Gs” ve belirgin bir Givenchy dokunuşu ekleyen saplar ile koyulaştırılmış bir tonda olduğu kadar sağlam bir kalın siyah çerçeveyle geliyor.

Givenchy'nin en yeni "GIV CUT" güneş gözlükleri şimdi Brandeyes web sitesi üzerinden satın alınabilir.

Aşağıdaki görsellere göz atın.

Givenchy “GIV CUT” Güneş gözlüğü



Givenchy Giv Cut Güneş Gözlüğü

Givenchy GIV CUT Try Online

GIVENCHY Güneş Gözlüğü Nereden Alınır?

Brandeyes web sitesinde başta GIVENCHY markası olmak üzere Celine, Dior, Kenzo, Loewe, Stella McCartney, Fred, Berluti, Rimowa, Hermossa ve Blancia Milano gibi dünyaca ünlü lüks güneş gözlüğü markalarının Türkiye resmi online distribütörüdür. Beğendiğiniz güneş gözlüğü modellerini geniş fiyat ve ödeme seçenekleri ile Brandeyes web sitesinden satın alabilirsiniz. Güneş gözlüğü koleksiyonunuza klasik ve modern GIVENCHY güneş gözlüğü modellerinden birini seçebilirsiniz. Yüzlerce farklı güneş gözlüğü modeli sizleri Brandeyes web sitesinde bekliyor!


IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.