HOŞ GELDİNİZ
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
HENÜZ ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?
Kolayca üye olabilirsiniz.

GIGI Studios, beta-titanyum kullanılarak yapılan altı yeni tasarımla LAB koleksiyonunu genişletiyor.

22-03-2023 11:56
GIGI Studios, beta-titanyum kullanılarak yapılan altı yeni tasarımla LAB koleksiyonunu genişletiyor.

GIGI Studios, Japon beta-titanyumundan yapılmış altı yeni ultra-hafif modelle LAB koleksiyonunu genişletiyor. İnce ve dayanıklı konturlara sahip kadın ve unisex modeller, maksimum hafiflik hissi sağlar. Teknoloji ve moda kültüründen ilham alınarak yeni trendlerden vazgeçmeden en büyük rahatlığı sağlamak için tasarlanmışlardır.

Japon beta-titanyum el yapımı koleksiyonun en önemli kalitesi aşırı hafifliktir. Beta-titanyum, saf titanyuma ve diğer kimyasal elementlere dayanan, önemli esneklik ve dayanıklı teknik özelliklere sahip bir alaşımdır ve gözlük imalatı için idealdir.

Altı yeni model,  çerçevelerin akışkan tasarımıyla öne çıkar, bu akışkanlık, pilot esintili modellerin köprülerine ve üst çubuğuna kadar uzanır. Bu modeller koleksiyondaki en önemli yeniliklerden biridir ve PHOENIX adı verilen geometrik konturlara sahip ve MAIA adı verilen yuvarlak çerçeveli büyük tasarımlar olarak iki farklı koleksiyonla sunulmaktadır.

Gigi Studios - Lab Koleksiyonu

Koleksiyonda bulunan yeni tasarımlar dört farklı renkte sunulmaktadır.

Gigi Studios - Lab Koleksiyonu

GIGI Studios LAB

GIGI Studios LAB koleksiyonu, 2017'de yeni malzemelerle ve teknolojik ilerlemelerle yapılan deneylerin bir sonucu olarak doğdu. Tasarımlarının inceliği ve aşırı hafifliği, beta-titanyum gibi ultra-hafif malzemelerin bazı modellerde yüksek yoğunluklu asetat ile kombinasyonuyla karakterize edilen bu koleksiyonu tanımlar. Geleneksel teknikleri lider teknolojiyle bir araya getirerek en zarif estetiği elde etmek için hassas bir işçilik kullanılmıştır.

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.