HOŞ GELDİNİZ
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
HENÜZ ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?
Kolayca üye olabilirsiniz.

DIOR Fall Winter 2023 Güneş Gözlükleri

11-10-2022 13:21
DIOR Fall Winter 2023 Güneş Gözlükleri


MissDior B1U Butterfly with Swarovski

MissDior B1U güneş gözlükleri bu sezon zarafet ve zarafeti birleştiren özel tasarım bir varyasyonla sunuluyor. Olağanüstü tasarım, ikonik dallı yapıyı yeniden yorumlayan, 50'lerden ilham alan sofistike kelebek şekliyle öne çıkıyor. Bir mücevher gibi, gümüş metalden ultra ince grafik çerçevesi, gümüş aynalı lensleri sergiliyor ve House'un eşsiz maharetini örnekleyen elle uygulanmış Swarovski® kristalleriyle süsleniyor. Retro ve modern arasındaki dengeyi yakalayan iddialı güneş gözlükleri her görünümü tamamlayacak.
*Swarovski®, Swarovski AG'nin tescilli ticari markasıdır.

MISSDIOR B1U
Butterfly Sunglasses with Jet Hematite Crystals

DIOR KADIN GÜNEŞ GÖZLÜĞÜ CD 40109U 08q

MISSDIOR B1U
Butterfly Sunglasses with Swarovski Crystals

DIOR Kadın Güneş Gözlüğü CD 40109U 16x




DIOR Kadın Güneş Gözlüğü CD 40110I

Lady 95.22 Black Rounded Sun Glasses

Sonbahar-Kış 2022-2023 defilesi sırasında tanıtılan Lady 95.22 güneş gözlükleri, Maria Grazia Chiuri tarafından tasarlanan yeni ultramodern bir çizgiyi tanıtıyor. Siyah asetat çerçeve ve gri lensler, Cannage ile geliştirilmiş saplar ve altın kaplama metal menteşelerle yuvarlak, alçak bir şekle sahiptir. Lady 95.22 çantasından ilham alan bu güneş gözlükleri her görünüme ikonik bir dokunuş katacak.
*Swarovski®, Swarovski AG'nin tescilli ticari markasıdır.

LADY 95.22
Black Rounded Sunglasses

DIOR Kadın Güneş Gözlüğü CD 40110I 01A



LADY 95.22
White Rounded Sunglasses

DIOR Kadın Güneş Gözlüğü CD CD 40110I 21C



DIOR Kadın Güneş Gözlüğü CD 40090U


DiorClub M4U Mask Sunglasses

DiorClub M4U maske güneş gözlükleri, spor giyim çekiciliği ile grafik kare bir şekle sahiptir. Şeffaf gri asetat ve altın kaplama metal çerçeve, beyaz çizgi detayları ve 'CHRISTIAN DIOR' imzasıyla tezat oluşturuyor. Gri lens, çağdaş bir Dior görünümü verir.

DIORCLUB M4U
Gray Mask Sunglasses

DIOR Kadın Güneş Gözlüğü CD 40090 20A



DIORCLUB M4U
White Mask Sunglasses

DIOR Kadın Güneş Gözlüğü CD 40090U 90X


DIOR Güneş Gözlüğü Nereden Alınır?

Brandeyes web sitesinde başta DIOR markası olmak üzere Celine, Kenzo, Loewe, Stella McCartney, Fred, Berluti, Rimowa, Hermossa ve Blancia Milano gibi dünyaca ünlü lüks güneş gözlüğü markalarının Türkiye resmi online distribütörüdür. Beğendiğiniz güneş gözlüğü modellerini geniş fiyat ve ödeme seçenekleri ile Brandeyes web sitesinden satın alabilirsiniz. Güneş gözlüğü koleksiyonunuza klasik ve modern DIOR güneş gözlüğü modellerinden birini seçebilirsiniz. Yüzlerce farklı güneş gözlüğü modeli sizleri Brandeyes web sitesinde bekliyor!

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.