HOŞ GELDİNİZ
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
HENÜZ ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?
Kolayca üye olabilirsiniz.

DIOR 2024 Trend Güneş Gözlüğü Modelleri

28-06-2024 15:27
DIOR 2024 Trend Güneş Gözlüğü Modelleri

Yaz ayları, güneşin kendini en çok gösterdiği, moda tutkunlarının tarzlarını sergilemek için sabırsızlandığı bir dönemdir. 2024 yazına girerken, Dior'un yeni güneş gözlüğü koleksiyonu, şıklığı ve işlevselliği bir araya getirerek moda severlerin beğenisine sunuluyor. Bu yazıda, Dior 2024 yaz koleksiyonunun öne çıkan özelliklerini ve trendlerini keşfedeceğiz.

DIOR 2024 Trend Güneş Gözlüğü ModelleriDiorNuit S1I güneş gözlükleri, Dior'un modern estetiğini yansıtan benzersiz bir tasarım sunuyor. Siyah ve şeffaf kırmızı asetat katmanlı kare çerçeveleriyle öne çıkıyorlar. Aynı zamanda, kırmızı Christian Dior Paris imzasıyla süslenmiş büyük saplarıyla dikkat çekiyorlar. Gri lenslerle tamamlanan bu cesur yeni model, her görünüme çağdaş bir dokunuş katacak.

DiorPacific S1U CD 40098U 25V

DiorPacific S1U güneş gözlükleri, modern ve cesur bir kare tasarıma sahiptir. Beyaz asetat çerçeve, ön yüzünde altın kaplama yıldız detaylarıyla süslenmiştir. Saplarda ise Christian Dior imzasını taşıyan beyaz ve mavi üç katmanlı bir efekt sergilenir. Mavi lenslerle tamamlanan bu yeni ve temel stil, her görünüme benzersiz bir dokunuş katacak.

Dior DiorMeteor B1I

İlkbahar-Yaz 2024 Moda Gösterisi'nde görüldüğü gibi, DiorMeteor B1I güneş gözlükleri, siyah asetat ve altın kaplama metal ile Dior'un modern estetiğini yansıtır. Tasarım, çerçevenin üzerine yerleştirilen mavi maske lensi ile yükseltilerek kelebek silüetine couture bir dokunuş katar. Altın tonlu Christian Dior imzası, sofistike tarza son dokunuşu eklemek için sapları süsler.

DiorCannage S1U CD 40172U 10TDiorCannage S1U güneş gözlükleri, marka detaylarıyla süslenmiş zarif bir tarz sunar. Altın kaplama metal kare çerçeve, Cannage motifini ve CD imzasını gösteren şık oyma detaylarıyla dikkat çeker. Mor-pembe geçişli lenslerle tamamlanan gözlükler, her türlü kıyafete modern ve zarif bir dokunuş katacaktır.

Dior 30Montaigne B5U

30Montaigne B5U güneş gözlükleri, zarif düşük kelebek şekli ve şehirli şıklığıyla koleksiyonunuzu zenginleştirir. Siyah asetat çerçeve, altın kaplama metalden işlevsel bir CD menteşesi ile süslenmiştir. Gri lenslerle tamamlanan bu stil, her görünüme couture bir dokunuş katacaktır.

Dior CDior S2I

CDior S2I güneş gözlükleri, modern kare şekliyle imza koleksiyonunu zenginleştirir. Asetat çerçeve, 30 Montaigne mücevher koleksiyonundan ilham alan metal CD menteşesi ile güçlendirilmiştir. Degrade lenslerle tamamlanan bu yeni temel stil, her görünüme sofistike bir dokunuş katacaktır.

CD Chain M1U

CD Chain M1U güneş gözlükleri, çerçevesiz kare maske şekliyle çağdaş bir stil sunuyor. Altın kaplama metalden yapılmış işlevsel CD menteşesi ile dikkat çeken bu gözlük, 30 Montaigne mücevher koleksiyonundan ilham alınarak tasarlanan CD zincir saplara sahiptir. Tek parça maske lensi ile tamamlanan bu göz alıcı tasarım, her görünüme modern bir dokunuş katacak.

Dior DiorSignature B4I

DiorSignature B4I güneş gözlükleri, ikonik koleksiyonu zarif kelebek stiliyle zenginleştirir. Asetat çerçeve, Christian Dior Paris imzası ve metal çizgilerle süslenmiş saplara sahiptir ve bu çizgiler lenslere doğru uzanır. Bu vazgeçilmez stil, her görünüme modern ve sofistike bir dokunuş katabilir.

DIOR Güneş Gözlüğü Nereden Alınır?

Brandeyes web sitesinde başta DIOR markası olmak üzere Celine, Kenzo, Loewe, Stella McCartney, Fred, Berluti, Rimowa, Hermossa ve Blancia Milano gibi dünyaca ünlü lüks güneş gözlüğü markalarının Türkiye resmi online distribütörüdür. Beğendiğiniz güneş gözlüğü modellerini geniş fiyat ve ödeme seçenekleri ile Brandeyes web sitesinden satın alabilirsiniz. Güneş gözlüğü koleksiyonunuza klasik ve modern DIOR güneş gözlüğü modellerinden birini seçebilirsiniz. Yüzlerce farklı güneş gözlüğü modeli sizleri Brandeyes web sitesinde bekliyor!

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.