HOŞ GELDİNİZ
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
HENÜZ ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?
Kolayca üye olabilirsiniz.

Dikdörtgen Loewe Gözlük Modelleri

18-10-2021 09:18
Dikdörtgen Loewe Gözlük Modelleri

Dikdörtgen güneş gözlüğü modelleri en klasik modellerden biridir. Hem yaz hem de kış aylarında kadın ve erkeklerin severek kullandığı bir modeldir. Neredeyse tüm yüz tiplerinde yakışan ve farklı tasarımlara açık bir model olan dikdörtgen güneş gözlüğü modelleri Loewe markasının eşsiz tasarımı ile birleşiyor ve ortaya bir aksesuardan daha fazla çıkıyor. Bu sezonun en trend güneş gözlüğü modelleri arasında bulunan dikdörtgen Loewe güneş gözlüğü modellerini Brand Eyes güvencesi ile satın alabilirsiniz.

Loewe Nedir?

1846 yılından bu yana tasarımları ile bizleri büyüleyen Loewe markası, Madrid’de deri ürün tasarımları ile moda serüvenine başlamıştır. Farklı ürün gruplarında yaptığı özel tasarımlar ile hayran kitlesi her geçen gün artan Loewe, 2014 yılında gelen baş tasarımcısı Jonathan Anderson ile birlikte yenilenen yüzü ve görsel kimliği ile moda dünyasına bomba gibi düşmeyi başarmıştır. Genç bakış açısını kullanan ve trend belirleyici bir marka olarak bilinen Loewe markasının eşsiz kadın ve erkek güneş gözlüğü modelleri ile sizde modaya yön verebilirsiniz.

Renklerin Gücüne İnanın

Bu modele ulaşmak için tıklayınız.

Yaz aylarının vazgeçilmezi renkli gözlük modellerinden biri olan Loewe LW 40018I 45E modeli, somon rengi kalın çerçevesi ve sarı camları ile yaz aylarına damga vurmaya hazırlanıyor. Tam çerçeve modeli ile yüz hatlarını gizleyen kalın dikdörtgen sap ve çerçeveleri ile yuvarlak ve oval yüzlerin severek kullanabileceği bir gözlük modelidir. Somon ve sarının mükemmel uyumunu yansıtan bu model dışında klasik ve asil siyahı yansıtan renk seçeneği de bulunmaktadır.

Deri ve Güneşin Mükemmel Uyumu

Bu modele ulaşmak için tıklayınız.

Loewe LW 40006U, güneş gözlüğü modelleri arasında kalın deri köprü detayı ile bambaşka bir tarz sunuyor. Siyah deri ve beyaz dikiş detaylar ile köprüyü oluşturan modelde bulunan gri camlar ve gümüş metal detayları klasik ve cool bir görünüm oluşturmak isteyenlerin gözdesi. Koyu kahverengi deri köprü detayı ve kahverengi cam uyumu yakalayan diğer bir seçeneğin yanında lacivert deri ve pembe cam seçeneğide bulunuyor. Siyah rengi ne kadar klasik duruyorsa lacivert ve pembe uyumunu yansıtan model ise bir o kadar marjinal bir görünüm vaadediyor.

Kaplumbağa Desenine Şans Verin

Bu modele ulaşmak için tıklayınız.

90’ların popüler desenlerinden biri olan kaplumbağa deseni günümüzde de popülaritesini korumaya devam ediyor. Klasik bir dikdörtgen gözlük modeli olan Loewe LW 40015U 52A, kalın tam kemik çerçeve tasarımını kahve, sarı ve kırmızı tonların hakim olduğu kaplumbağa deseni ile hareketlendiriyor. Modelin diğer renk seçeneklerinde ise çerçeve ve sap detayları yarı saydam yapıdadır. Gri, sarı, mavi olmak üzere 3 farklı seçeneğe sahip olan gözlük modellerinin cam renkleri ise sırasıyla gri, yeşil ve kahverengidir.

Detaylar ile Farklı Olun

Bu modele ulaşmak için tıklayınız.

Loewe LW 40022U modeli tam çerçeve tasarıma sahiptir. Dikdörtgen camları ince bir köprü ile birleştirilirken üst çerçeve farklı bir bakış açısı ile tasarlanmıştır. Mavi cam detaylarına eşlik eden yenilikçi mavi camlar sap kısmında da kendini göstermektedir. Üst kısmı sayesinde yüz ifadelerinizi kuvvetlendiren model sarı ve siyah olmak üzere toplamda üç farklı renk seçeneğine sahiptir. Siyah camlara sahip olan modele gümüş metal detaylar eşlik ederken sarı camlı modele siyah metal detaylar eşlik etmektedir. Zıtların uyumu kullanılan gözlük modeli en farklı ve elegant tasarıma sahip modellerden biridir.

Dikdörtgen Loewe Gözlük Modelleri Nereden Alınır?

Sezonun trend modellerinden biri olan dikdörtgen Loewe gözlük modellerini Brand Eyes güvencesi ile satın alabilirsiniz. Geniş ödeme ve taksit seçeneklerine sahip olan Brand Eyes markası Türkiye’de Loewe markası başta olmak üzere Fendi, Christian Dior, Fred, Loewe, Kenzo ve Hermossa gibi farklı lüks güneş gözlüğü markalarının tek online resmi distribütörüdür. Dikdörtgen güneş gözlüğü modellerinin yanında yuvarlak, oval, kare, pilot, kelebek, diamond, cat-eye ve damla gibi farklı Loewe imzalı güneş gözlüğü modelleri sizleri Brand Eyes adresinde sizleri bekliyor!

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.