HOŞ GELDİNİZ
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
HENÜZ ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?
Kolayca üye olabilirsiniz.

Dikdörtgen Kenzo Gözlük Modelleri

18-10-2021 09:23
Dikdörtgen Kenzo Gözlük Modelleri

Dikdörtgen güneş gözlüğü modelleri en anlamda klasikleşen gözlük çerçeve modellerinden biridir. Kenzo markası kadın ve erkek kullanıcılar sofistike tasarımlarını dikdörtgen çerçevelere yansıtıyor. Dikdörtgen güneş gözlüğü modelleri yana doğru bir bakış açısı oluşturduğu için yuvarlak ve oval yüzler için en doğru seçimdir. Yuvarlak hatları daha köşeli gösterir ve yüzün genişliğini saklamaya yardımcı olur. Farklı renk ve desenlerdeki dikdörtgen Kenzo gözlük modelleri her sezon olduğu gibi bu sezonda en popüler modeller arasında yer alıyor.

Kenzo Nedir?

Kenzo markası neredeyse yarım yüzyıldır tasarımları ile modaya yön verirken her daim doğa ve kültürel çeşitliliğin altını çizen ince çizgiler kullanmaktadır. Renkli, cüretkar, farklı, pozitif ve özgürlüğü temsil eden tasarımları ile günümüzde de lüks güneş gözlüğü modasında söz sahibi. 1970 yılında modanın kalbi Paris’te Kenzo Takada tarafından kurulan marka, benzersiz ve rafine zevkleri temsil eden çizgilerini iyimserlik, coşku ve özgürlük temaları ile birleştirmektedir. Kenzo markası günümüzde Portekizli tasarımcı Felipe Oliveira Baptista ile birlikte farklı dinamizm de ilerliyor. Yıllar boyunca Kenzo’nun DNA’sı ile uyumlu, çok renkli ve estetik tasarımları işlevsellik ile birleştiren tasarımcı Kenzo Takata’nın mirasını büyük bir saygı ile devam ettirirken Kenzo için bambaşka bir dönem başlatıyor.

Klasik Çerçevelerden Dışarı Çıkın

Bu modele ulaşmak için tıklayınız.

Kenzo’nu sofistike tarzını a’dan z’ye yansıtan KENZO KZ 40126I modeli kalın çerçeve ve sapları ile farklı olmayı sevenlerin tercihi. Siyah çerçeve ve sap modeline eşlik eden kahverengi camlar farklı renklerin uyumunu yansıtır. Sap kısmında yer alan markanın ikonik logosu adeta ben buradayım diyor.

İnceliğin Zarafeti

Bu modele ulaşmak için tıklayınız.

Dikdörtgen gözlük denildiğinde akla gelen büyük ve kemik gözlük modellerini geride bırakan ince Kenzo dikdörtgen gözlük modelleri ile sizde tarzınızı yeniden şekillendirebilirsiniz. Siyah ve mavinin uyumunu günlük kombinlerinize taşıyabilirsiniz. Kızıl tonlardaki kaplumbağa deseni ile 90’lara geri dönebilir, neon turuncu çerçeve ile modaya yön verebilirsiniz. Eforsuz şıklığı yakalamanın kolay yolu KENZO KZ 40019U 01C! Sıkı bir ense topuzu, havalı bir fön ya da bir at kuyruğu ile kullanabileceğiniz gözlük modeli sonbahar aylarında deri ceketler ile kombinlenebilir.

Çerçeveleri Geride Bırakın

Bu modele ulaşmak için tıklayınız.

Renkler yer açarken çerçevelere veda edin! Kenzo’nun özgürlükçü bakış açısı ile tasarlanan KENZO KZ 40003I 48F modeli ile sizde yaz aylarında renklerin gücünü kullanın. Turuncu renkteki camları ve kahverengi sap detaylarına eşlik eden gri metal tam köprü detayı ile bu sezon tarzınızı değiştirmenin vakti geldi. Bu sezon hem yaz hem de kış ayları için moda olan renk seçeneklerini kullanabileceğin Kenzo gözlük modelinin turuncu, sarı, yeşil ve gri renk seçenekleri bulunuyor.

Gri ve Sarının Mükemmel Uyumu

Bu modele ulaşmak için tıklayınız.

Klasik kemik gözlük modelinden kopamayanlar için ideal bir dikdörtgen güneş gözlüğü modeli olan KENZO KZ 40009I 08E, gri ve sarının mükemmel uyumunu sizlere sunuyor. Yarı saydam gri çerçeve ve saplarına sarı camlar eşlik ediyor. Kenzo markasının pozitif ve özgürlükçü temalarını yansıtan gözlük modelinin siyah-mavi ve kızıl tonlardaki kaplumbağa desenlerinden oluşan seçenekleri de bulunuyor. Hem yaz hemde kış aylarında rahatlıkla kullanabileceğiniz bir güneş gözlüğü modeli olan KENZO KZ 40009I 08E’yi düz renkli tişörtler, floral desenlerdeki elbiseler ile kolaylıkla kombinleyebilirsiniz.

Kenzo Dikdörtgen Güneş Gözlüğü Nereden Alınır?

Güneş gözlüğü satın alırken en önemli özelliklerden biri orjinal cam garantisidir. Brand Eyes bünyesinde bulunan tüm güneş gözlüğü modellerinde orjinal cam garantisi verilmektedir. Lüks güneş gözlüğü modasına yön veren ve uzun yıllardır moda dünyasında adından söz ettiren Kenzo markasına ait başta dikdörtgen olmak üzere; kare, oval, yuvarlak, geometrik, damla, pilot, cat-eye gibi gözlük modellerini Brand Eyes güvencesi ile satın alabilirsiniz. Geniş ödeme ve taksit seçenekleri ile beğendiğin Kenzo güneş gözlüğü modelini Kenzo, Celine, Dior, Loewe gibi lüks markaların Türkiye’de tek online resmi distribütörü olan Brand Eyes’tan alabilirsiniz.

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.