HOŞ GELDİNİZ
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
HENÜZ ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?
Kolayca üye olabilirsiniz.

Dikdörtgen Hermossa Gözlük Modelleri

18-10-2021 09:29
Dikdörtgen Hermossa Gözlük Modelleri

Güneş gözlüğü kadın ve erkek kullanıcılar için stil tamamlayıcı bir aksesuar olmanın yanı sıra göz sağlığı içinde son derece önemlidir. Her sezon olduğu gibi sıradışı çizgisini bu sezonda koruyor. Kelime anlamı olarak kusursuz güzellik anlamına gelen Hermossa genç ve enerjik tarzını farklı renk kombinasyonları ve çerçeveleri ile yansıtıyor. Şehrin farklı kültürlerinden, eğlenceden ve yaratıcılıktan aldığı enerjik ruhunu bu sezonda modaya yön vermek için kullanıyor.

Birbirinden iddialı gözlük tasarımları sunan Hermossa damla, cateye, kare, pilot gibi gözlük tasarımlarının yanında dikdörtgen gözlük modelleri ile ön plana çıkıyor. Trendlerin ötesinde kodları ile estetik ve imajı bir arada sunan Hermossa ilhamını şehir yaşamından alıyor. Lüks modanın yapı taşlarını oluşturan marka tasarımlarında ilhamını ise şehir dışında fotoğrafçılık, sanat ve film gibi farklı alanlardan da almaktadır. Tasarımlarında her daim disiplin ve tutkuyu yansıtan marka, bu sezonda deneysel bir koleksiyon ile karşımızda. Tasarım tutkusunun yanında kaliteli materyal kullanımı ile sizlere bir aksesuardan çok daha fazlasını vadediyor.

Neden Hermossa Dikdörtgen Güneş Gözlüğü?

Klasik, spor ya da günlük tarzda tercih edebileceğiniz güneş gözlüğü modellerinden biri ise dikdörtgen güneş gözlükleridir. Yuvarlak, yüz şekline yakışan güneş gözlüğü modellerinden biri olan dikdörtgen güneş gözlüğü modelleri farklı tarzda tasarlanır. Öncelikli olarak yuvarlak bir yüz tipine sahipseniz dikdörtgen güneş gözlüğü modelleri yüzünüzü olduğundan daha ince gösterecektir. Günlük stilinize uygun materyal, renk ve tasarımı tercih ederek stilinizi tamamlayabilirsiniz.

Öne Çıkan Dikdörtgen Hermossa Güneş Gözlüğü Modelleri

Bu modele ulaşmak için tıklayınız.

Hem büyük hem kare iki trendi birleştiren 1515 modeli kırçıllı desenin kullanıldığı farklı renk uygulamaları ile karşımıza çıkıyor. Koleksiyonun en çok öne çıkan modeli olan büyük boy çerçeve ile iddialı bakışları üzerine toplayacak bir tasarım ile sunuluyor.

Bu modele ulaşmak için tıklayınız.

1516 maskülen kesim, geometrik yapısı ve renk seçenekleri ile moda severlerin vazgeçilmez parçalarından biri olmaya aday.

Bu modele ulaşmak için tıklayınız.

Son 5 yıldır moda dünyasını kasıp kavuran oversize trendinin tamamlayıcı aksesuarı olarak karşımıza çıkan 1519 modeli büyük stiller yaratmayı sevenler için iyi bir seçenek. 

Bu modele ulaşmak için tıklayınız.

Dikkat çekici, hızlı modanın bir parçası olmaya aday, kendine güvenen, cesur stillerin tamamlayıcısı olan 1521 modeli bu yaz çantanızın olmazsa olmaz aksesuar alternatifi olmayı vaad ediyor.

Güneş Gözlüğü Seçiminde Dikkat Edilmesi Gerekenler

Uzun yıllar boyunca şık ve konforlu bir güneş gözlüğü kullanmak için yüz tipinize uygun bir güneş gözlüğü satın almanız gerekmektedir. Yüz tipinize uygun bir güneş gözlüğü hem ifadenizi doğru yansıtır hem de adeta güneş gözlüğü yokmuş hissi verir. Burun ve kulağınıza herhangi bir ağırlık yapmadan konforlu bir kullanım sağlar.

Satın alma işlemi öncesinde dikkat etmeniz gereken diğer bir nokta ise kullanım alanıdır. Güneş gözlüğü bilinenin aksine sadece yaz aylarında kullanılmamalıdır. Stilinizi zenginleştirir iken aynı zamanda güneşin zararlı ışınlarından gözlerinizi korumalısınız. Bu nedenle yaz ve kış aylarında farklı güneş gözlüğü modellerini tercih edebilirsiniz.


Hermossa Güneş Gözlüğü Nasıl Alınır?

Dikdörtgen Hermossa güneş gözlükleri farklı taksit seçenekleri ve ödeme imkanlarıyla Hermossa resmi online satıcısı Brand Eyes’tan alınabiliyor. Lüks güneş gözlüğü firmalarının birarada bulunduğu Brand Eyes, Hermossa markasının tek online resmi distribitörü olarak hizmet veriyor. Başta dikdörtgen Hermossa güneş gözlüğü modelleri olmak üzere yüzlerce farklı tasarıma sahip ürün Brandeyes’ta adresinde sizleri bekliyor!

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.