HOŞ GELDİNİZ
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
HENÜZ ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?
Kolayca üye olabilirsiniz.

Dikdörtgen Fred Gözlük Modelleri

21-10-2021 16:50
Dikdörtgen Fred Gözlük Modelleri

Dikdörtgen güneş gözlüğü modelleri lüks moda markaları tarafından sıkça tercih edilen bir gözlük çerçeve modelidir. Birçok yüz şekli ile uyumlu olan dikdörtgen gözlük modelleri günlük kullanılan optik gözlük çerçevesi ve güneş gözlüğü çerçevesi için sıkça tercih edilen bir tasarımdır. Kalın ve ince çerçeveler, çerçevesi olmayan modeller, renkli camlar, farklı köprü detayları ve daha birçok farklı tarza hitap eden seçenekler bulunuyor. Fred markasının bu sezon popüler olan gözlük modellerinden biri dikdörtgen gözlük tasarımlarıdır.


Fred Hakkında

Fred markası moda dünyasına mücevher tasarımı ile birlikte giriş yapmıştır. Fred Samuel genlerinde olan zarifliği mücevher tasarımlarına yansıtarak 75 yıldır Fransız modasına yön veriyor. Lüks Fransız modasının yapı taşlarından biri olan Fred tüm tasarımlarında gücünü yansıtırken sadık bir müşteri portföyü yaratmayı hedefliyor. Bu bakış açısı ile her geçen gün müşteri portföyünü büyütüyor ve dünyaca tanınmış bir marka olarak 55 ülkede dağıtım ağı bulunuyor. Fred markasının ürünlerinin can alıcı noktası ise gözlük çerçeveleri Fred zanaatkarları tarafından 274 kez el işçiliği ile ortaya çıkıyor. Bu sayede her gözlük modelinin kendine has tasarımı ve özel seri numaraları bulunuyor. Özel seri numaraları gözlüklerin sap kısmına özenle işleniyor.


Cool ve Şık Olmaya Hazır Olun

Bu modele ulaşmak için tıklayınız.

Fred FG 40029UF, modeli eforsuz şıklık isteyenlerin tercihi olabilir. Mavi camları ve ince gold çerçeveleri ile aynı zamanda vintage bir görünümde yaratabileceğiniz bir modeldir. Sap kısmına geçerken ince detayların yer aldığı bir bağlaç ve ardından gelen çift şerit gold sapı siyah astat bir sap görülüyor. İnce ve hafif yapısı günlük kullanımlara uygun bir güneş gözlüğü modelidir. Yuvarlak ve oval yüz tipleri için son derece uygun bir gözlük modelidir. Sıkı bir at kuyruğu ile kombinlediğinizde yüzünüz olduğundan daha köşeli ve ince görünür.


Mavi Ruhunuza İyi Gelecek

Bu modele ulaşmak için tıklayınız.

Fred markasının çoğu gözlük modelinde bulunan farklı tonlardaki mavi cam seçeneği yaz aylarında mükemmel bir hava yaratır. Fred, FG 40023U modelinin koyu mavi camlar tüm ihtişamını çerçevesiz bir şekilde sizlere sunuluyor. Mavi camların gümüş metal saplara bağlayan gold düğümü andıran bir metal bağlaç bulunuyor. Çerçevesiz yapısı ile yüz hatlarınızı ve mimiklerinizi daha belirgin gösteren ve yüzünüzü daha yumuşatan bir havası vardır.


Kaplumbağa Desenine Şans Verin

Bu modele ulaşmak için tıklayınız.

90’lı yılların en ikonik desenlerinden biri olan kızıl kahve tonlardaki kaplumbağa deseni, Fred markasında da bu sezon ön plana çıkıyor. Mavi alt tonlu bir gri gradient cam rengine sahip modeli aynı kaplumbağa desenine sahip saplara bağlanma kısmında markanın ikonik sap bağlacı görülüyor. İnce kemik çerçeve modeli oval, yuvarlak, kalp ve trapez yüz hatlarına son derece uygundur.



Çift Köprü Detayını Kullanın

Bu modele ulaşmak için tıklayınız.

Çift köprü detayı hem kadın hem de erkek kullanıcılarının severek tercih ettiği bir modeldir. Fred, FG 40019U 16E modelinin bordo kahve camlara gümüş metal çerçeveler eşlik etmiş. İnce çift köprü detayları göz ve kaş bölgesine dikkat çekiyor. Sap başlangıcında yer alan burgu desen detayının devamında ince bir sap ve daha sonra kızıl kahve kaplumbağa desenine sahip bir bitişe sahip.



Dikdörtgen Fred Güneş Gözlük Modelleri Nereden Alınır?

Güneş gözlüğü satın almadan önce dikkat edilmesi gereken noktalardan biri yüz şeklinizdir. Yüz şekline uygun bir güneş gözlüğü modeli yüz hatlarından yüz ifadesine kadar kişinin farklı algılanmasına neden olur. Yüz şekli dışında saç, kıyafet ve ten rengi ile güneş gözlüğü çerçeve ve cam renginin de uyumlu olması önemlidir. Popüler modellerden biri olan dikdörtgen Fred gözlük modellerini Fred, Dior, Kenzo, Loewe, Stella McCartney, Celine, Berluti, Rimowa, Hermossa gibi lüks güneş gözlüğü markalarının Türkiye’deki tek online resmi distribütörü olan Brand Eyes’tan satın alabilirsiniz. Yuvarlak, dikdörtgen, oval, geometrik, cat-eye, kare gibi farklı gözlük modelleri sizleri Brandeyes adresinde bekliyor.

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.