HOŞ GELDİNİZ
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
HENÜZ ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?
Kolayca üye olabilirsiniz.

Dikdörtgen Blancia Milano Gözlük Modelleri

22-10-2021 17:22
Dikdörtgen Blancia Milano Gözlük Modelleri

Dikdörtgen gözlük modelleri tüm yüz tiplerine yakışan yüzü daha zayıf gösteren bir modeldir. Yatay düzlemde diğer gözlük modellerine görece daha uzun olan dikdörtgen gözlük modelleri yüzünüzü olduğundan daha ince ve köşeli gösterir. Yüz ifadelerinizin ise karşı tarafa daha ne aktarılmasına yardımcı olur. Farklı renk ve desenlerdeki Blancia Milano güneş gözlüğü modelleri arasından tarzınıza uygun olduğunu düşündüğünüzü Band Eyes güvencesi ile satın alabilirsiniz.

Blancia Milano Hakkında

Blancia Milano gözlük modelleri, markanın üretim geleneğini yansıtan koleksiyonlarında yer alıyor. Klasik zarafet ve mükemmelliğin birleşimi olan Blancia Milano gözlük modelleri klasik modelleri ile her daim lüks gözlük modasına öncü olmuştur. Ayrıcalıklı gözlük çerçeveleri, flash ayna, çift renkli degrade camları ile birlikte Blancia Milano güneş gözlüğü modellerini tarzınızda kullanabilirsiniz. Kombinlerinizin star parçası olabilecek Blancia Milano güneş gözlüğü modellerini Brand Eyes’ta bulabilirsiniz.

Bu modele ulaşmak için tıklayınız.

Detaylarda yer alan taşlar feminen bir görünüm kazandıran gözlük modelleri ince dikdörtgen cam ve görece kalın çerçevelerden oluşuyor. Mavi mor arası gözlük cam rengi ile yaz aylarında şıklığınıza destek olabilecek bir gözlük modelidir. Sap kısmında yer alan taş detaylarının görülebilmesi için toplu saç modelleri ile kombinleyebilirsiniz. Blancia BC 1155 gözlük modeli; kızıl mermer desenleri ve bordo camlar, kahve mermer desenleri ve bordo camlar, bordo çerçeve ve mavi camlar gibi farklı kombinasyonlara sahip seçenekleri bulunuyor.

Bu model ulaşmak için tıklayınız.

Tercihini çerçevesiz modellerden yana kullananlar için tasarlanan Blancia Milano BC 1133, siyah gold sapları ve gri camları ile sofistike bir tasarıma sahiptir. Çerçevesiz olmasından kaynaklı yüz ifadelerinizi çok daha net aktarabileceğiniz bir modeldir. Bordo ve siyah cam seçenekleri de bulunan gözlük modeline Brand Eyes’tan ulaşabilirsiniz.

Bu modele ulaşmak için tıklayınız.

Blancia Milano, güneş gözlüğü modelleri arasında klasik bir tasarıma sahip olan dikdörtgen model zamansız bir üründür. Her sezon popülaritesini korur. Kızıl kahve tonlardaki lav desenine benzer çerçevesi yaz aylarının sıcaklığına uygundur. Kızıl kahve çerçevelere eşlik eden gold saplar ve devamında çerçeveler ile aynı desene sahip asetat detayları feminen ya da maskülen fark etmeksizin her tarza uygundur. Modelin; siyah gold, mavi gold, siyah siyah metal saplara sahip seçenekleri de bulunuyor.

Bu modele ulaşmak için tıklayınız.

Klasik modelleri kullanmayı sevenler için tasarlanan Blancia Milano BC 1142 modeli, bordo gradient camları ve gold ince metal çerçeveleri ile klasik görünümü destekleyen asetat saplara sahiptir. Köprü detayının görece daha kalın olması ve sapların hem metal hem asetat olmasından kaynaklı burun ve kulaklarda ağırlık yapmaz. Modelin, kahve ve gri cam seçenekleri de bulunuyor.

Bu modle ulaşmak için tıklayınız.

Blancia Milano BC 1038 modeli, metal ve asetat detaylara sahiptir. Gözlük çerçevesi asetat materyalden tasarlanırken köprü ve sap kısımları gold metal materyalden tasarlanmıştır. Köprü detayındaki üç şerit gözlük modeline farklı bir soluk getirmiştir. Klasik görünümlerin yanı sıra günlük kombinlerinizde de rahatça kullanabileceğiniz bir modeldir. Koyu gri ve açık gri renk seçenekleri de bulunmaktadır.

Bu modele ulaşmak için tıklayınız.

Siyah ve gold birleşiminin klasik görünümün modern bir bakış açısı getiren Blancia Milano, BC 1009 modeli sadece üst tarafında bulunan çerçevesi yüzünüzün daha ince görünmesini sağlar. Aynı zamanda alt tarafından çerçeve bulunmadığı için yüz hatlarınızı kesintiye uğratmaz. Günlük kullanımlarda spor ya da klasik kombinlerinizde tamamlayıcı olarak kullanabilirsiniz. Klasik siyah modelinin yanında kahverengi seçeneği de mevcuttur.

Dikdörtgen Blancia Milano Gözlük Nereden Alınır?

Lüks güneş gözlüğü modasına yön veren Blancia Milano gözlük modellerinde bulunan dikdörtgen çerçeve başta olmak üzere yuvarlak, kare, damla, pilot ve cat-eye gibi farklı çerçeve seçeneklerine Brand Eyes güvencesi ile sahip olabilirsiniz. Geniş ödeme ve taksit seçenekleri sunan Brand Eyes markası Blancia Milano markasının Türkiye’deki tek online resmi distribütörüdür.

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.