HOŞ GELDİNİZ
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
HENÜZ ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?
Kolayca üye olabilirsiniz.

Degrade Güneş Gözlüğü Modelleri

09-11-2021 08:56
Degrade Güneş Gözlüğü Modelleri

Degrade güneş gözlüğü modelleri her mevsim kullanılabilen ve her sezon moda olan bir güneş gözlüğü modelidir. Stilleri ile ön plana çıkan ve milyonları etkileyen ünlü isimlerinde vazgeçemediği degrade güneş gözlüğü modelleri ile sizde bu sezon tarzınızı yenileyebilirsiniz. Üst bölümü daha koyu olan ve aşağıya doğru açılan camlara sahip olan degrade güneş gözlüğü modelleri yaz ya da kış fark etmeksizin karşınıza çıkabilir. Kare, dikdörtgen, cateye, damla, yuvarlak ya da oval çerçeve formlarından kemik, asetat ya da çerçevesiz modellere kadar hemen hemen tüm gözlük modellerinde kullanılabilen bir modeldir.

Aksesuar dolabınızda joker parçalardan biri olabilecek degrade güneş gözlüğü modellerinde birçok farklı renk seçeneği bulabilirsiniz. Klasik siyah, gri ve kahverenginin yanında pembe, bordo, kırmızı, sarı, mavi, yeşil gibi dinamik renk seçeneklerini de tercih edebilirsiniz. Çerçeve seçenekleri olarak hemen hemen her çerçeve modeli ile uyum sağlayan degrade güneş gözlüğü modelleri biraz daha bohem stil için asetat çerçeveler, klasik tarzlar için metal çerçeveler ile birlikte kullanılır.

Degrade Güneş Gözlükleri ile Gizemli Bir Hava Yaratın

Degrade güneş gözlüğü modelleri kadın, erkek ve unisex olarak tasarlanır. Bu sayede her stilden kullanıcının kendine uygun bir degrade güneş gözlüğü modeli bulması kolaylaşır. Erkek kullanıcılar degrade güneş gözlüğü modelleri ile jean ceket, kemer gibi görece daha maskülen ve karizmatik stilleri birleştirirken kadın kullanıcılar cam rengine göre daha romantik elbiseler ile de kombinleyebilir.

Degrade camlara sahip olan güneş gözlüğü modelleri açık renkli camlara nazaran daha çekici ve gizemli bir hava yaratır. Yüz şeklinize uyum sağlayan bir çerçeve formu ile birlikte karizmatik ve gizemli bir hava yaratabilirsiniz. Klasik modellerden olan çift çerçeveler, damla modeller gibi yıllara meydan okuyan gözlük çeşitleri ile de degrade camları birleştirerek modern bir yorum katabilirsiniz.

Bu modele ulaşmak için tıklayın.

Degrade güneş gözlüğü modellerinden biri Kenzo KZ 40116U modeli, klasikleşmiş damla ve çift köprü modeline degrade camları ile modern bir hava katmıştır. Koyu griden beyaza doğru açılan camlarında renk olarak da klasik ve risksiz bir renk kullanılmıştır. Sapları ve çerçevesinden kullanılan gri metal ise gözlüğün bütünü ile mükemmel bir uyum sağlamıştır.

Bu modele ulaşmak için tıklayın.

Kadın güneş gözlüğü kategorisinde yer alan Celine CL 40033F modeli mavi mor cam rengi ile dikkat çeker. Degrade camları ve hafif cateye çerçeve modeli ile klasik ve şık kadınların tercihidir. Siyah çerçevesinde eşlik eden gold metaller sayesinde Celin CL 40033F modelini ister günlük yaşamınızda ister iş yaşamınızda rahatça kullanabilirsiniz. Dilerseniz modelin kırmızı çerçeve ve gri degrade cam seçeneğine de göz atabilirsiniz.

Bu modele ulaşmak için tıklayın.

Erkek degrade güneş gözlüğü modellerinden biri olan Hermossa HM 1459 modeli, koyu gri degrade camları ve köşeli çerçevesi ile adeta göz kamaştırıyor. Takım elbiselerden kot ceketlere, deri ceketlerden spor bomber ceketlere kadar birçok farklı tarzda kullanılabilecek bir modeldir. Köprü kısmında yer alan çift şerit ile dinamik bir hava yakalayan Hermossa HM 1459 modeli saplarındaki siyah ve gold renkler ile dikkat çekiyor. Modelin, siyah ve kahverengi degrade cam seçeneklerine de göz atabilirsiniz.

Bu modele ulaşmak için tıklayın

Büyük camlar, kalın çerçeveler ile tam bir Celine kadınını anlatan Celin CL 40074I modeli, siyah çerçeveleri ve kahverengi degrade camları ile klasik bir tarzı sizlere sunuyor. Tam çerçeve modeli sayesinde burun ve kulaklarda ağırlık yapmayan gözlük modeli klasik tarzı ile günlük kullanımdan iş yaşamına kadar birçok farklı alanda kullanılabilir. Dileseniz siyah ve beyaz cam ve çerçeve seçeneklerine de bakabilirsiniz.

Degrade Güneş Gözlüğü Modeli Nereden Alınır?

Degrade güneş gözlüğü modelleri her sezon moda trendleri arasında yer alır. Brand Eyes güvencesi ile birçok markaya ait degrade güneş gözlüğü modellerini satın alabilirsiniz. %100 UV korumasına sahip olan camları sayesinde hem göz sağlığınızı koruyabilir hem de tarzını tamamlayabilirsiniz. Brand Eyes, Türkiye’de Hermossa, Celine, Dior, Gucci, Tom Ford, Fred, Berluti, Kenzo gibi lüks güneş gözlüğü modasına yön veren ikonik markaların resmi distribütörüdür. Orjinallik garantisi ile yüzlerce model sizleri Brand Eyes’ta bekliyor
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.