HOŞ GELDİNİZ
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
HENÜZ ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?
Kolayca üye olabilirsiniz.

Cartier Güneş Gözlüğü Modelleri

12-04-2022 14:41
Cartier Güneş Gözlüğü Modelleri
Kadın ve erkek güneş gözlükleri stil tamamlayıcısı olarak kullanılır. Farklı model ve formdaki güneş gözlüğü modelleri sayesinde tarzınızı baştan yaratabilir ya da tamamlayabilirsiniz. Yüz şekline göre tercih yapabileceğiniz gözlük modelleri arasında kare, dikdörtgen, yuvarlak, oval, kelebek, cat-eye, damla gibi farklı güneş gözlüğü modelleri koleksiyonlarda yer alır. Güneş gözlüğü çerçeve formundan önce yüz şeklinize karar vermeniz gerekir. Yüz şeklinizi belirlemenin en kolay yolu ise bir ayna karşısına saçlarınızı geri doğru toplayarak düz bir şekilde bakmanız gerekir. Yüzünüzün dış çerçevesini çizerek yüz şeklinizi belirleyebilirsiniz. Kare, dikdörtgen, üçgen, kalp, oval ya da yuvarlak bu altı yüz tipine hangisine sahip olduğunuzu belirlemeniz gerekir.

Cartier Markasına Bakış

Cartier markası 1847 yılında modanın evi Fransa’da Louis François Cartier, tarafından kurulmuştur. Marka mücevher ve saat tasarımları ile ünlendikten sonra güneş gözlüğü kategorisinde de ürünler üretmeye başladı. Hem erkek hem kadın kategorisinde üretilen birbirinden farklı güneş gözlüğü modelleri sunar.

 

Bu modele ulaşmak için tıklayın.

 

Cartier CT 0127S modeli minimal ve sade tasarımları seven kullanıcılar için uygun bir modeldir. Tam yuvarlak cam formu ve ince asetat çerçeveleri ile birlikte stilinizin tamamlayıcısıdır. Kahverengi degrade camları sayesinde hem yaz hem de kış aylarında rahatça kullanabileceğiniz bir modeldir. Tam çerçeve modeli ile yüz hatlarınızı kesintiye uğratmaz. Minimal boyuttaki camları yüz ifadelerinizin karşı tarafa net bir şekilde aktarılmasına yardımcı olur. Genellikle kalp, üçgen yüz şekline sahip kullanıcılar için uygundur. Yuvarlak ve oval yüz tipine sahip kullanıcıların yüzlerini daha yuvarlak ve kilolu gösterebilir bu nedenle uygun değildir.

 

 

Bu modele ulaşmak için tıklayın.

 

Cartier CT 0229S modeli,koyu mavi degrade camlara sahiptir. Sarışın ve kumral saç rengine sahip kişiler için uygun olan modelin çift köprü detayı ise sofistike bir görünüm katar. İnce metal gri sapları ve çerçeveleri ile yüz hatlarınızı ve ifadelerinizi ön plana çıkarır. Kare formdaki köşeli tasarımı ile yuvarlak ve oval yüz tipine sahip kişiler için uygun bir modeldir.

 

Bu modele ulaşmak için tıklayın.

 

İddialı görünümleri seven kullanıcılar için ideal bir model olan Cartier CT 0198S modeli Koyu kahve degrade camları ve cat-eye cam formu ile modern ve şık bir görünüme sahiptir. Camların köşelerinde yer alan süslemeleri ile klasik bluz modelleri ve elbiseler ile kombinleyebilirsiniz. İnce çerçeve, sap ve köprü tasarımı sayesinde burun ve kulaklarda ağırlık yapmaz. Cam rengi nedeniyle trafikte kullanım için çok fazla uygun değildir. Kahverengi camlar çevrenizdeki nesnelerin renklerini algılamanızı zorlaştırabilir. 

 

Bu modele ulaşmak için tıklayın.

 

Cartier CT 00095S modeli oval ve mavi camları ile minimal bir görünüme sahiptir. Metal gri çerçeve ve sapları ile klasik oval güneş gözlüğü modellerinden biridir. Deri ceketler, kot ceketler, elbiseler ya da takım elbiseler ile birlikte kolayca kombinleyebieceğiniz modellerden biridir. Mavi camları ile her ne kadar enerjik yaz günlerine uygun bir model gibi görünsede kış aylarında özellikle kış sporları sırasında kullanıma uygun bir modeldir. Fakat çevrenizdeki nesnelerin ve renklerin algılanmasını zorlaştırabilir ve yoğun güneş ışınları için uygun bir cam rengi değildir. Bu nedenle daha çok kış ve bahar aylarında bulutlu az güneşli günler için kullanıma uygundur.

 

 

Bu modele ulaşmak için tıklayın.

 

Cartier CT 0219S modeli, büyük kare camları ve ince çerçeveleri ile hem dikkat çeken hem de klasikleşen bir güneş gözlüğü modelidir. Kahve mor tonlardaki degrade camları sayesinde hem yaz hem de kış aylarında rahatça kullanabileceğiniz bir modeldir. Elbiseler, takımlar, gömlekler ve ceketler ile kolayca kombinleyebilirsiniz.

Cartier Güneş Gözlüğü Nereden Alınır?

Brandeyes web sitesinde başta Cartier markası olmak üzere Celine, Dior, Kenzo, Loewe, Stella McCartney, Fred, Berluti, Rimowa, Gucci, Tom Ford, Hermossa ve Blancia Milano gibi dünyaca ünlü lüks güneş gözlüğü markalarının Türkiye resmi online distribütörüdür. Beğendiğiniz güneş gözlüğü modellerini geniş fiyat ve ödeme seçenekleri ile Brandeyes web sitesinden satın alabilirsiniz. Güneş gözlüğü koleksiyonunuza klasik ve modern Cartier güneş gözlüğü modellerinden birini seçebilirsiniz. Yüzlerce farklı güneş gözlüğü modeli sizleri Brandeyes web sitesinde bekliyor!

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.