HOŞ GELDİNİZ
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
HENÜZ ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?
Kolayca üye olabilirsiniz.

Burcu Esmersoy’un Güneş Gözlükleri – İlkbahar / Yaz

31-03-2022 13:58
Burcu Esmersoy’un Güneş Gözlükleri – İlkbahar / Yaz

Burcu Esmersoy x Hermossa Güneş Gözlüğü Koleksiyonu 2022

“Sadece güzel olma, Hermossa ile ışığını yansıt” mesajını veren “Burcu Esmersoy x Hermossa” koleksiyonu ile 2022 yılında herkesi çizdikleri imaj ve görsellikten ziyade ne iseler o olmaya, içlerindeki ışığı ve kendi gerçekliklerini dışa vurmaya cesaretlendiren koleksiyon 15 model 70 parçadan oluşuyor. Sınırlı sayıda üretilen koleksiyonun tamamı brandeyes.com.tr adresinde şimdi satışta.

Burcu Esmersoy’un doğal ve sempatik tavırlarının bu özel koleksiyona yansıdığı tasarımlar kadınlara “içlerindeki ışığı”, “öz”lerini hayatın her anında kendi stiliyle yansıtma mesajını veriyor. Koleksiyon, şehirli rahatlığın, çabasız şıklığın, zamansız ve modern bir stilin peşinden koşuyor. İlhamını kadınların ta kendisinden alan bu koleksiyon her halinle güzelsin, her halinle kusursuzsun diyor.


Retro Şıklık…

Burcu Esmersoy x Hermossa’nın HM1524 güneş gözlükleri, 1950'lerin ihtişamıyla eş anlamlı olan kedi gözü çerçevesine modern bir yorum getiriyor. Parlak asetattan, degrade renkli lensler ile üretilen gözlüğün geniş kollarında altın tonlu "H" logo bulunur.

Bu modele ulaşmak için tıklayın.


Yaz Şıklığınıza Uygun...

Hem büyük hem kare iki trendi birleştiren 1515 modeli 1960'lardan ilham alan bir duyguyla yapılmıştır. Havana deseninin kullanıldığı farklı renk uygulamaları ile karşımıza çıkıyor. Koleksiyonun en çok öne çıkan modeli olan büyük boy çerçeve ile iddialı bakışları üzerine toplayacak bir tasarım ile sunuluyor. Yaz akşamlarınızı blazer ceket ile tamamlayacak vazgeçilmez aksesuarlarınızdan biri olacaktır.

Bu modele ulaşmak için tıklayın.




Zamansız Şıklık…

Koleksiyonun en çok öne çıkan modellerinden biri olan 1516 maskülen kesim, geometrik yapısı ve renk seçenekleri ile moda severlerin vazgeçilmez parçalarından biri olmaya aday. Burcu Esmersoy x Hermossa 'nin siyah güneş gözlüklerinin zarif, dikdörtgen gövdesi markanın sofistike estetiğini vurguluyor. Koyu renkli ve "Antirefle Kaplamalı" lensler sadece şıklığınızı değil göz sağlığınızı da önemsiyor.

Bu modele ulaşmak için tıklayın.




Renkli ve Büyük…

1517 modeli kahverengi çerçeve ve yeşil cam birleşimi gibi zıt renk seçenekleri sunan tasarım, yuvarlak model çerçeveleri baştan yorumluyor. Burcu Esmersoy x Hermossa'nın nostaljiden kaynaklanan estetiği, degrade renkli camlarla oluşturulan büyük boy yuvarlak çerçevelere sahip bu el işçiliği asetat güneş gözlükleriyle size aktarılıyor. 100 % UV korumalı lensleri iç yüzeydeki "Antirefle Kaplama" sayesinde yansımaları engelleyerek görüş konforunuzu arttırıyor.

Bu modele ulaşmak için tıklayın.




Farklı Olmak İsteyenlere...

El işçiliği parlak asetattan ve dayanıklı 100 % UV filitreli lenslerle üretilen bu kalın güneş gözlükleri, markanın cesur geometrik şekillere olan yakınlığını gösteriyor. 1518 modeli kahverengi çerçeve yeşil cam birleşimi gibi zıt renk seçenekleri sunan tasarım yuvarlak model çerçeveleri baştan yorumluyor.

Bu modele ulaşmak için tıklayın.



Cesur ve İddalı

Burcu Esmersoy x Hermossa'nın büyük boy mask güneş gözlükleri, retro-fütüristik bir ruh hali için vizörlerden ilham alıyor. Kırılmaya dayanıklı hammadde ile üretilen bu lensler, maskülen köşeli bir forma sahiptir ve kenarları zarif bir şekilde elmas bıçaklarla parlatılmıştır. Bu ince işçilik için görüş konforundan vazgeçilmemiş ve "Antirefle kaplama" bu mask güneş gözlüklerinde de kullanılmıştır. Son 5 yıldır moda dünyasını kasıp kavuran oversize trendinin tamamlayıcı aksesuarı olarak karşımıza çıkan 1519 modeli büyük stiller yaratmayı sevenler için iyi bir seçenek. "

Bu modele ulaşmak için tıklayın.



Trendleri Takip Edenlere…

Son yıllarda moda dünyasını kasıp kavuran geometrik çerçeve trendinin tamamlayıcı aksesuarı olarak karşımıza çıkan Burcu Esmersoy x Hermossa 1520 modeli büyük stiller yaratmayı sevenler için iyi bir seçenek. " Degrade cam ile geometrik kesim tasarımın birleşiminden ortaya çıkan 1520 modeli yenilikçi, farklı bir stile sahip, trendleri yakından takip eden moda severler için bir seçenek olarak sunuluyor.

Bu modele ulaşmak için tıklayın.



Asi, Kalıpların Dışında…

Dikkat çekici, hızlı modanın bir parçası olmaya aday, kendine güvenen, cesur stillerin tamamlayıcısı olan 1521 modeli bu yaz çantanızın olmazsa olmaz aksesuar alternatifi olmayı vaad ediyor.

Bu modele ulaşmak için tıklayın.




Tutkunu Yansıt…

Burcu Esmersoy x Hermossa'nın HM 1522 güneş gözlükleri, uçlarda ustaca şekillendirilmiş köşeli kare bir çerçeve aracılığıyla tasarımcının geometrik şekillere olan tutkusunu yansıtıyor. Koleksiyonun en çok öne çıkan modellerinden biri olan 1522 maskülen kesim, geometrik yapısı ve renk seçenekleri ile moda severlerin vazgeçilmez parçalarından biri olmaya aday.


Bu modele ulaşmak için tıklayın.



Her An Yanınızda…

Oval çerçeveli ve degrade renkli camlara sahip bu asetat güneş gözlüklerini tasarlarken 1990'lardan ilham alıyor. 1990'lı yılların moda trendlerinden ilham ile tasarlanan 1523 modeli hafif kedi gözü modeli sayesinde ergonomik ve gün boyu rahat kullanım için uygun bir güneş gözlüğü.


Bu modele ulaşmak için tıklayın.




Zarif Kıyafetlerin Tamamlayıcısı…

Zarif kıyafetlerin göz alıcı tamamlayıcısı olarak Burcu Esmersoy x Hermossa'nın geniş çerçeveli HM1525 güneş gözlüklerini tercih edin. Kare bir silüetle çerçevelenen büyük boy lenslerle parlak asetattan kusursuz bir şekilde işlendiler. Kendinden emin bir görünüm için kalın saplarla tamamlandılar. Klasik, rahat ve gündelik kullanım için vazgeçilmez kare çerçeve tasarımı her yaş ve stile uygun olarak düşünüldü. Gözleri üzerine çekmeyi seven moda severler için tasarlandı.


Bu modele ulaşmak için tıklayın.



Yaz Partilerinin Vazgeçilmezi...

Aynalı cam tasarımı ile yaz partilerinin vazgeçilmezi olmaya aday 1526 modeli bu yaz gözleri üzerine toplamak isteyen trend takipçileri için iyi bir seçenek olarak sunuluyor. 1980'lerin göz alıcı gözlük trendlerini hatırlatan HM1526 mask güneş gözlükleri, sportif bir maske silueti şeklinde tasarlandı. Kırılmaz camlarla taçlandırılan bu sportif model ayna kaplamasıyla göz alıcı.

 

Bu modele ulaşmak için tıklayın.




Modern ve Sportif...

Keskin hatlar, koyu renkler ve maskülen bir görünümün tamamlayıcısı olabilecek 1527 modeli kendini göstermeyi, iddialı olmayı seven stillerin öne çıkan aksesuarı olmaya aday. Geometrik çerçeveler Burcu Esmersoy x Hermossa'nın asetat güneş gözlüklerine modern bir hava katıyor. Saplarında kazınmış "H" logolar şıklığın son dokunuşlarını oluşturuyor. Yekpare lens kırılmalara dayanıklı ve "Antirefle Kaplamalı" iç yüzeyiyle 100 % UV koruması sunuyor.

 

Bu modele ulaşmak için tıklayın.




Modern Retro

Modern retro görünüme alternatif olan tasarım, vintage bir stilin tamamlayıcısı olarak kullanılabilir. Tam güneş koruması sunan Burcu Esmersoy x Hermossa HM 1528 asetat güneş gözlükleri, 1990'ların çerçevelerini anımsatan cesur, dikdörtgen bir şekle sahiptir.

 

Bu modele ulaşmak için tıklayın.




Tutkulu ve Çekici...

HM 1529 modelinin siyah asetat Cat Eye güneş gözlükleri, 1950'lerde popüler olan retro kedi gözü tarzının modern bir yorumudur. Yüksek düzeyde güneş koruması sunan renkli camları çerçeve ile bir bütün görünümü için detaylı bir işçilikle şekillendirilmiştir. Koleksiyonun en dikkat çekici modellerinden biri olan kedi gözü asetat tasarımın bebek mavi, şeffaf pembe renkleri ile farklı olmayı sevenler için bir alternatif sunuyor.

 

Bu modele ulaşmak için tıklayın.

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.