HOŞ GELDİNİZ
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
HENÜZ ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?
Kolayca üye olabilirsiniz.

Berluti Erkek Güneş Gözlüğü Modelleri

08-04-2022 14:28
Berluti Erkek Güneş Gözlüğü Modelleri

Berluti Erkek Güneş Gözlüğü Modelleri

Erkek stilinde tamamlayıcı aksesuar olarak genellikle gözlük kullanılır. Optik gözlük kullanan ya da kullanmayan tüm erkeklerin favori bir güneş gözlüğü vardır. Brandeyes, bünyesinde bulunan farklı tarzlardaki erkek güneş gözlüğü seçenekleri ile tüm kullanıcılara hitap ediyor. Yuvarlak, kare, dikdörtgen ya da damla farketmeksizin tüm gözlük modellerinin yer aldığı web sitemizde yer alan markalardan biri de Berluti markasıdır. Lüks güneş gözlüğü modasında hatırı sayılır bir yere sahibi olan Berluti markasının erkek güneş gözlüğü koleksiyonu oldukça geniştir.

Berlutti Hakkında

Berluti markasının kurucusu Alessandro Berluti, 1965 yılında İtalya’da dünyaya gelmiştir. Beluti 19 yaşına geldiğinde modanın kalbi olan Paris’e taşınmıştır. 10 yıl bir lostra salonunda çalışan Berluti, 1895 yılında markası ile bütünleşen ikonik deri erkek ayakkabılarını tasarlamaya başlamıştır. Berluti 1928 yılında ise kendi ismini taşıyan markasına ait ilk mağazasını Paris’te açmıştır. 1959 yılında ilk hazır giyim ayakkabı koleksiyonunu sunan Alessandro Berluti, bu koleksiyon ile genç ve çağdaş müşterilerine ulaşmayı başarmıştır. Marka 1959 yılında ise LVMH grup çatısı altına girmiştir. Markanın 2018 yılında baş tasarımcısı değişmiş ve daha modern bir bakış açısına sahip olan Kris Van Asche markanın baş tasarımcısı olmuştur. Alessandro Berluti’nin bakış açısını ve tasarım dilini koruyarak modernize eden Kris Van Asche, İtalyan el işçiliğinde oldukça uzman bir tasarımcıdır. Bu uzmanlığını koruyarak markaya "Yeni Berluti” mottosunu belirlemiştir. Hazır giyim alanında rahat ve konforlu koleksiyonu ile öne çıkarken gözlük koleksiyonu ile de tüm beğenileri toplamaya devam ediyor.

Bu modele ulaşmak için tıklayınız.

Tercihi her zaman klasiklerden yana olan beyler için tasarlanan Berluti BL 40029U modeli, kare çerçeveleri ve gümüş metal sapları ile klasik görünümlerin tamamlayıcısı olmaya hazır. Saplarında yer alan gri deri detay ise Berluti markasının modernize ince dokunuşlarının simgesidir. Gri camları ile ister kot pantolon ve tişört kombinleri ile ister takım elbiseler ile kullanılabilecek bir modeldir. Tercihi daha renkli modellerden yana olanlar için ise neon mavi mor renklerde bir seçeneği de bulunmaktadır.

Bu modele ulaşmak için tıklayınız.

80’ler modası geri dönüyor! 80’lerin ikonik damla, köprülü gözlük modeli Berluti erkek güneş gözlüğü koleksiyonunda yer alıyor. Köprü bölümünde yer alan deri parçası ve üzerinde bulunan B logosu zımga baskı adeta küçük bir çantayı andırıyor. Kahveden yeşile gradient geçişe sahip olan Berluti BL 40030U 16G modeli ince sapları ile modern bir tasarıma sahip. Berluti gözlük modellerinde yer alan deri detayları İtalyan deri kalitesini ve el işçiliğini temsil ediyor. Modelin, daha klasik renkleri tercih etmek isteyenler için siyah cam rengine sahip seçeneğide bulunuyor.

Bu modele ulaşmak için tıklayınız.

Farklı olmayı seven erkek kullanıcılar için tasarlanan çerçevesiz bir model olan Berluti BL 40019U modeli Brand Eyes’ta! Çerçevesiz tasarımlar yüz ifadelerinizin karşı tarafa çok daha net bir şekilde aktarılmasına yardımcı olur. Farkı köprü tasarımı ile Berluti erkek güneş gözlüğü sofistike bir görünüm yaratıyor. Geometrik bir forma sahip çerçeveye ise ince gümüş metal saplar eşlik ediyor.

Bu modele ulaşmak için tıklayınız.

Güneş gözlüğü denildiğinde akla ilk gelen seçeneklerden biri kemik çerçeveli gözlük modelleridir. Ürün portföyünde klasiklere yer veren Berluti’de siyah kemik çerçeveli BL 40023U modelini bulabilirsiniz. Sap başlangıcında yer alan gümüş metal detayda yer alan ikonik B harfi ise markanın imzası niteliğindedir.

Berluti Erkek Güneş Gözlüğü Nereden Alınır?

İtalyan el işçiliğinin izlerini yansıtan Berluti markasının erkek güneş gözlüğü kategorisindeki ürünlerine Brand Eyes web sitesinde ulaşabilirsiniz. Geniş ödeme ve taksit seçenekleri ile satın alabileceğiniz Berluti erkek güneş gözlüğü modellerini yıllar boyunca ilk günkü kalitesinde kullanabilirsiniz. Brand Eyes lüks güneş gözlüğü modasına yön veren markalara web sitesinde yer vermektedir. Siz de bu güneş gözlüğü modelleri arasında stilinize uygun olduğunu düşündüğünüzü hemen satın alabilirsiniz. Yüzlerce farklı güneş gözlüğü modelleri Brandeyes’ta sizleri bekliyor!

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.