HOŞ GELDİNİZ
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
HENÜZ ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?
Kolayca üye olabilirsiniz.

2021 Kadın Güneş Gözlüğü Trendleri

10-11-2021 08:47
2021 Kadın Güneş Gözlüğü Trendleri

Yaz aylarının en çok kullanılan aksesuarlarından güneş gözlükleri artık bir aksesuarın da ötesinde günlük yaşamımızın parçası haline geldi. Yalnızca stil sahibi olmak için değil sıcak yaz aylarında göz sağlığımızı korumak için de güneş gözlükleri büyük önem taşıyor. 2021 kadın güneş gözlüğü trendleri ile birlikte hem yeni gözlük modelleri hem de ilerleyen dönemlerde karşımıza sıkça çıkacak güneş gözlüğü modası örnekleri görüyoruz. 2021 kadın güneş gözlüğü trendlerinde öne çıkan modeller markadan markaya farklılık gösterirken geometriye meydan okuyan, büyük çerçeveli gözlüklerin tercih edildiğini söyleyebiliriz. Yuvarlak, dikdörtgen, diamond, square, oval gibi modellerin temelde aynı kaldığı fakat farklı bakış açılarıyla yeni modellerin ortaya çıktığı keyifli bir güneş gözlüğü trendleri dönemindeyiz. Peki kadın güneş gözlüğü trendlerine bağlı kalarak nelere dikkat edilmeli? Kadın güneş gözlüğü trendlerinde öne çıkan modeller neler? Hangi markalar 2021 güneş gözlüğü trendlerinde nasıl modelleri tercih etti? UV ışınından korunmak neden önemli? 2021 kadın güneş gözlüğü trendlerini ve öne çıkan modellerini bu soruların yanıtlarıyla sizin için derledik!

2021 Kadın Güneş Gözlüğü Modelleri

2021 güneş gözlüğü modası gerek cam çeşitleri gerek cam modelleriyle oldukça farklı stilleri karşımıza çıkardı. Bu yılın güneş gözlüğü modası ile birlikte artık daha geometrik hatlara sahip çerçeve modelleri hayatımıza girdi. Kalın gözlük sapları, geniş çerçeveler oldukça fazla tercih edilen modeller arasında yer almaya başladı. Önceki yılların güneş gözlüğü trendleri de etkisini sürdürmeye devam ediyor. Özellikle damla modellerin renkli camlar ile bir araya geldiği bir güneş gözlüğü modelleri, yuvarlak hatlara sahip zarif gözlükler ve kadınların kullanmaktan büyük keyif aldığı diamond modeller öne çıkan modeller arasında yer alıyor. Geçtiğimiz yıllarda hayatımıza giren cat eyes (kedi gözü) güneş gözlüğü modelleri de ön plana çıkan modeller arasında görülüyor.

Geometrik güneş gözlüğüne merhaba

2021 kadın güneş gözlüğü trendleri içerisinde en yeni diyebileceğimiz çerçeve modellerinin başını geometrik modeller çekiyor. Keskin ve büyük hatlarla tasarlanan geometrik güneş gözlüğü modellerinin yüz hattına daha fazla oturmasını sağlayan geçişli oval detaylar tamamlıyor. Dikdörtgen ve kedi gözü modellerin form değiştirdiği bir model gibi görünse de büyük çerçeveli geometrik güneş gözlüğü modası önümüzdeki yıllarda etkisini sürdürecektir. Christian Dior’un ince çerçeveli geometrik modelleri hem zarif hem etkileyici bir görünüm sunarken, Loewe’nin tam çerçeveli aşağıdaki geometrik modeli şık ve etkili bir görünüm sağlıyor.

Bu modele ulaşmak için tıklayın.

Yuvarlak kadın güneş gözlükleri modelleri

Yuvarlak kadın güneş gözlüğü modası her sene olduğu gibi bu sene de etkisini sürdürüyor. 2021 kadın güneş gözlüğü trendlerinde yuvarlak gözlük modası bu sene farklı olarak gözlük camının arkasındaki detaylarla süsleniyor. Yuvarlak bu yılın modasında formdaki cam modelleri kimi zaman güneş gözlüğünün üst çerçevesinde ince detaylar oluştururken kimi zaman cam ile göz arasında detaylanıyor. Güneş gözlüğüne zarif bir detay olarak işlenen bu çerçeve görünümlü detaylar 2021’in öne çıkan modelleri arasında yer alıyor. Blancia Milano’nun yuvarlak modellerinde görebileceğiniz üst çerçeve detayı ilgi çekici bir görünüm oluşturuyor. Hermossa’nın aşağıdaki modelinde görebileceğiniz gibi yuvarlak formu çok küçük detaylarla şekillendiren cam modelleri de 2021 kadın güneş gözlüğü trendleri arasında öne çıkıyor.

Bu modele ulaşmak için tıklayın.

Damla güneş gözlüklerinde yeni detaylar

Damla güneş gözlükleri belki de kadın güneş gözlüğü modellerinin en eski formlarından birini oluşturuyor. İkonik bir tasarım haline gelen damla güneş gözlükleri artık çok daha havalı görünümlerle karşımıza çıkıyor. İki cam arasında bir yerine iki köprü kullanılan damla modellerin geçtiğimiz yıllarda öne çıkan modeller arasında olduğunu biliyorduk, artık bu alanı çok daha keyifli değerlendiren modeller de hayatımıza girdi. Loewe’nin aşağıdaki görselde görebileceğiniz gibi artık damla gözlüklerin formuna ek bir cam alanı daha gelmesi yenilikçi bir görünümü ikonik bir tasarımla bir arada kullanmamıza imkan tanıyor.

Bu modele ulaşmak tıklayın.

Kedi gözü modeller etkisini sürdürüyor

Cat eyes akımı son yılların en çok tercih edilen kadın güneş gözlüğü trendlerinden birini oluşturuyor. Daha vintage bir görünümde olmamızı sağlayan cat eyes modelleri yine 2021 kadın güneş gözlüğü modasında önemli bir yer ediniyor. Blancia Milano’nun görseldeki cat eyes modelleri arasında 2021’in öne çıkan modelleri arasında tercih ediliyor.

Bu modele ulaşmak için tıklayın.

Güneş gözlüğü seçerken nelere dikkat etmeliyiz?

2021 kadın güneş gözlüğü trendlerini incelerken birçok farklı modelin ön plana çıktığını görüyoruz. Fakat her şeyden önemlisi göz sağlığı! Kullandığımız zaman bizi iyi hissettiren ve stilimizi tamamlayan bir gözlük seçtiğimiz kadar sağlıklı bir gözlük seçimi de büyük önem taşıyor. Güneşten gelen zararlı UV ışınlarını koruyan, günlük yaşamımızda kullanırken bizi rahatsız hissettirmeyecek, kaliteli malzemelerden üretilmiş korumalı güneş gözlükleri kullanmak büyük önem taşıyor.

Hermossa, Celine, Christian Dior, Blancia Milano, Loewe, Kenzo, Fred ve Stella Mccartney gibi dünyaca ünlü güneş gözlüğü markalarının tek Türkiye distribütörü Brand Eyes web sitesine uğrayın ve stilinizi orijinal güneş gözlükleriyle, sağlıkla tamamlayın
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.