HOŞ GELDİNİZ
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
HENÜZ ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?
Kolayca üye olabilirsiniz.

2021 Erkek Güneş Gözlüğü Trendleri

27-10-2021 16:35
2021 Erkek Güneş Gözlüğü Trendleri

Erkek stilinin bir numaralı tamamlayıcı aksesuarlarından biri olan güneş gözlükleri 2021’de de birbirinden farklı tasarımlar ile karşınızda. Güneş gözlüğü modelleri bilinenin aksine sadece yaz aylarında kullanılmaması gerekir. Dört mevsim güneşin zararlı ışınlarından gözlerinizi korumanız gerekir. Bu nedenle güneş gözlüğü kullanmak stilinizi zenginleştirmenin yanında göz sağlığınız içinde son derece önemlidir.

Yaz aylarının en sık kullanılan aksesuarları güneş gözlükleri çarpıcı ve şık tasarımları ile erkek modasına yön veriyor. Stilinizi tamamlamanın yanında değiştirmek için de kullanabilirsiniz. 2021 erkek güneş gözlüğü trendleri arasında renkli çerçeve ve camlar, geometrik formlar, klasik tasarımlar yer alıyor. Popüler modeller markalar arasında farklılık gösterse de her sezon modası geçmeyecek klasik modeller 2021’de en dikkat çeken modeller arasında yer alıyor. 2021 erkek güneş gözlüğü trendleri arasında bulunan yuvarlak, kare, dikdörtgen, pilot, cat-eye ve altıgen formlar farklı cam özellikleri ile tasarlanıyor.

Güneş Gözlüğü Cam Rengi Bize Ne Anlatıyor?

Göz sağlığınızı korumak için kullandığınız güneş gözlüğü modellerinin öncelikle orjinal cam ve sertifikaya sahip olması gerekir. Polarize cam özelliğine sahip olan güneş gözlüğü modellerinin cam renkleri birbirinden farklıdır. Geniş renk kartelası stilinizin güçlenmesini sağlarken aynı zamanda göz sağlığınız için de farklı etkiler yaratıyor.

Kahverengi tonlarında camı olan güneş gözlüğü modelleri kontrastı artırır. Bu gerçek renklerin bozulmasına neden olabilir. Gri ve yeşil renkli camlar ile renk uyumunu yakalar. Polarize cam özelliğine sahip güneş gözlüğü modelleri kar veya deniz gibi yüzeylerde gerçek aynaya dönüşür. Yansımayı artıracağı için zararlı olabilir. Bu nedenle güneş gözlüğü özelliklerinin ve kullanacağınız ortamın uyumlu olması son derece önemlidir.

Yüz Tipinize Uygun Güneş Gözlüğü Seçimi

Güneş gözlüğü modelleri yüzünüzdeki ifadeyi ve kişiliğinizi mükemmel bir şekilde yansıtır. Bu nedenle yüz tipiniz uygun bir güneş gözlüğü seçmeniz son derece önemli. Eğer yüzünüzde boy ve en orantisi varsa ve alnınız ile saçınızın birleştiği nokta geniş ise yuvarlak yüz tipine sahipsiniz. Yuvarlak yüz tipleri için en uygun gözlük modelleri, dikdörtgen ve damla modellerdir.

Alnınız, çenenize gör daha dar ve yüzünüz aşağıya doğru inceliyorsa kalp yüz tipine sahipsiniz. Kalp yüz tipine sahip yüzler için en uygun gözlük modelleri, dikdörtgen modellerdir.

Eğer yüzünüzde en ve boy oranı eşitse oval yüz tipidir. Oval yüz tipi için uygun olan gözlük modelleri; dikdörtgen, damla ve yuvarlak modellerdir.

Çağın Ötesinde Tasarımlara Merhaba Deyin

Bu modele ulaşmak için tıklayınız.

Dior Homme DM 40021 U modeli ile çağın ötesinde bir tasarım karşınızda. Spor şıklığın tamamlayıcısı olan Dior Homme güneş gözlüğü modeli bütün çerçeve özelliği ile farklı bir tarz oluşturmak isteyen erkekler için bir numaralı tercih. Turuncu&Sarı ve mavi olmak üzere iki farklı renk seçeneği bulunuyor.

Eskimeyen 80’ler

Bu modele ulaşmak için tıklayınız.

Blancia Milano BC 1167, modası geçmeyen köprü çerçeve modeli ile sizi 80’lere çağırıyor. Her sezon klasik modeller arasında yer alan köprü çerçeve modelleri damla cam yapısı ile yüzünüzün daha uzun görünmesini sağlıyor. Altın renk detayları ile hareketli bir model olan BC 1167, bu sezon erkek güneş gözlüğü modasına damga vuruyor. Mor, kahve ve siyah olmak üzere üç farklı renk seçeneği bulunuyor.

Çerçeveye Veda

Bu modele ulaşmak için tıklayınız.

Kalın çerçeveler, köprüler derken bu sezon çerçevelere veda ediliyor. Hem üst hem de alt bölümde çerçeve yer almıyor. Dikdörtgen formdaki camlar altın, siyah detaylı sap ve köprü ile birleşir. Klasik modellerden biri olan çerçevesiz güneş gözlüğü modelleri, ifadelerinizi çok daha net gösterir. Blancia Milano BC 1133, üç farklı renk seçeneği bulunuyor.

Renklere Kucak Açın 

Bu modele ulaşmak için tıklayın.

Berluti ile yeni sezonda renklere yer açın. Yaz aylarında sıkça tercih edilen renkli güneş gözlükleri kış sezonunda da popülerliğini koruyor. Bu kez çerçeveler değiş camlar renkleniyor. Berluti BL 40011U 16S, çerçevesiz modeli ile burun ve kulak bölgesinde yokmuş hissiyatı verir.

2021 trend erkek güneş gözlüğü modellerini satın almak isterseniz Fendi, Christian Dior, Fred, Loewe, Kenzo ve Hermossa gibi lüks markaların tek online resmi distribütörü olan Brand Eyes’tan satın alabilirsiniz.

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.