HOŞ GELDİNİZ
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
HENÜZ ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?
Kolayca üye olabilirsiniz.

1000 TL'ye Alınacak En İyi Güneş Gözlükleri

28-10-2021 08:24
1000 TL'ye Alınacak En İyi Güneş Gözlükleri

Kadın ve erkek kullanıcıların severek tercih ettiği lüks güneş gözlüğü markaları Brand Eyes’ta! Bünyesinde bulunan birçok farklı marka ile birlikte geniş bir ürün portföyüne sahip olan Brand Eyes markasında farklı fiyat aralıklarında güneş gözlükleri bulabilirsiniz. 1000 TL’ye alabileceğiniz en iyi güneş gözlüğü seçeneklerini sizin için bu yazımızda derledik.

Güneş gözlüğü satın alırken tabii ki fiyat dikkat edilen önemli bir özelliktir fakat öncelikli olarak gözlük modelinin yüz şeklinize uygun olup olmadığını, ten ve saç renginiz ile uyumlu olup olmadığını düşünmeniz gerekir. Tabii ki günlük tarzınızı da göz önüne alarak kolay kombinleyebileceğiniz ve her daim kullanabileceğiniz bir güneş gözlüğü seçebilirsiniz. Bu özellikler dikkate alındığında ve doğru bir şekilde kullanıldığında güneş gözlüğü modelleri yıllar boyunca ilk günkü kalitesinde kullanılabilir.

Yıllar Boyunca İlk Günkü Kalite

Doğru güneş gözlüğü kullanımı en az gözlük bakımı kadar önemlidir. Güneş gözlüğünüzü ister yaz ister kış aylarında kullanabilirsiniz. Gün içerisinde gözlüğünüzü çıkardığınızda masa üzerinde bırakmamalı ya da direkt çanta içine atmamalısınız. Masa üzerinde kalan gözlükler uzun süre boyunca doğrudan güneş ışığına maruz kalır. Bu çerçevelerde deformasyonlara neden olabilir. Direkt olarak çanta içerisine atılan gözlük modellerinin ise camlarında çizilmeler, sap ve köprü bölümlerinde yamulmalar meydana gelebilir. Gözlük modelinizi uzun yıllar boyunca ilk günkü kalitesinde kullanmak için mutlaka bir gözlük kabı satın almanız gerekir. Aynı zamanda camları temizlemek için özel gözlük cam bezi kullanmalısınız.

Bu model ulaşmak için tıklayınız.

1000 TL’ye satın alabileceğiniz klasik ve şık erkek güneş gözlükleri arasında bulunan Blancia BC 1168 mavi mor camları ve köprü detayı ile modern bir görünüme sahiptir. Gold metal detaylar ve siyah asetat sapları ile spor, şık ve günlük kombinlere uygun bir modeldir. Dilerseniz bordo camlara sahip farklı renk seçeneğine de göz atabilirsiniz.

Bu modele ulaşmak için tıklayınız.

Blancia Milano markasına ait 1000 TL’ye alınabilecek en şık kadın gözlükleri arasında yer alan BC 1151 modeli, siyah zarif çerçevesi ve sap kısmında yer alan gold metal üzerine minik taş detayları ile günlük kullanıma uygundur. Farklı tarz kombinler ile kolayca kullanabileceğiniz gözlük modeli ince sap ve setat çerçeve materyali ile burun ve kulaklarda ağırlık yapmaz. Mavi mor cam seçeneğinin dışında bordo cam siyah çerçeve ve bordo çerçeve mavi cam seçeneklerini de tercih edebilirsiniz.

Bu modele ulaşmak için tıklayınız.

Cat eye gözlük modelleri 60’ların ikonik görünümlerini günümüze taşıyor. Yüzü daha uzun ve zayıf gösteren çerçevesi ile şıklığınızı destekliyor. Hermossa markasında bulunan HM 1315 modeli mavi gradient camları ve cam üzerine yerleştirilen kahve krem çerçeve ile sofistike bir görünüm sağlıyor. Sapların iç kısmında açık renk kullanılırken dış kısmı yarıya kadar koyu renge sahiptir. Şık kombinlerinize eşlik edecek Hermossa HM 1315 modelinin kahve ve bordo tonlardaki seçeneğini de inceleyebilirsiniz.

Bu modele ulaşmak için tıklayınız.

Renk severler buraya! Blancia Milano markasının erkek güneş gözlüğü kategorisinde yer alan ve 1000 TL’ye alınabilecek gözlükler arasında en popüler olanlardan biri BC 127 modelidir. Yeşil camları ve parlak siyah çerçevesi ile farklı bir görünüm sunar. Köprü kısmında yer alan gold metal detay ise gözlük modeli ile dikkatleri üzerinize çekebilirsiniz. Kalın ve büyük çerçevelerin devamında yer alan ince sağlar ise tasarımı sakinleştirmiştir.

Dilerseniz koyu kahve, siyah ve gri renk tonlarındaki cam seçeneklerine göz atabilir ve tarzınıza en uygun olanı tercih edebilirsiniz.

1000 TL’ye En İyi Gözlük Nereden Alınır?

Brand Eyes markası; Hermossa, Celine, Kenzo, Loewe, Blancia Milano, Stella McCartney, Dior, Berluti, Fred, Rimowa gibi lüks güneş gözlüğü markalarının tek online resmi Türkiye distribütörüdür. Geniş ödeme ve taksit seçenekleri ile tarzınıza uygun olan en iyi gözlük modellerini satın alabilirsiniz. Lüks güneş gözlüğü modasına yön veren markaların kadın ve erkek koleksiyonlarına sizleri Brand Eyes adresinde bekliyor!

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.